Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Αντ. Σαμαράς: Πολύ σημαντική η εκλογή από τη βάση

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Πολύ σημαντικό γεγονός χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς την εκλογή του προέδρου της Ν.Δ. από τη βάση, μιλώντας σε συγκέντρωση ψηφοφόρων της Ν.Δ. στην Καλαμάτα.
Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. τόνισε ότι η ενότητα είναι δεδομένη, ενώ απηύθυνε κάλεσμα προς τους δυσαρεστημένους να επιστρέψουν και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου.
"Πρέπει να συσπειρωθούμε. Αυτοί που στεναχωρήθηκαν και που έφυγαν προς αλλά κόμματα ή απείχαν από..... τις τελευταίες εκλογές και αυτοί είναι ένα μεγάλοι ποσοστό που πρέπει να τους αφυπνίσουμε και να ξαναγυρίσουν.", πρόσθεσε, τονίζοντας πως κύριο μέλημα της Νέας δημοκρατίας είναι να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε κριτική και στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι βρίσκεται μπροστά στις υποσχέσεις του και δεν μπορεί να τις υλοποιήσει. Αναφέρθηκε δε, και στο θέμα των stage λέγοντας ότι η κυβέρνηση έκοψε τα όνειρα χιλιάδων νέων ανθρώπων. "Δεν θα το επιτρέψουμε, οι χιλιάδες αυτοί νέοι θα έχουν την συμπαράσταση μας", δήλωσε.(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: