Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Οι πολίτες αγκαλιάζουν τον Δ. Γκελντή


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Οι πολίτες αγκαλιάζουν τον Δ. Γκελντή

* «Η 5η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ», ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

* «ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ», ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΕΛΝΤΗ

Οι πολίτες της Κατερίνης και ευρύτερα της Πιερίας συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τον υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Δημήτρη Γκελντή. Καθημερινά ο κ. Γκελντής επισκέπτεται πόλεις και χωριά, συνοικίες και δημοτικά διαμερίσματα, χώρους δουλειάς και στέκια που συχνάζουν οι Πιεριείς. Συζητά με τον κόσμο. Κι εκείνοι τον ακούνε προσεκτικά.

Εκείνος μιλά για την προοπτική του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου μετά την 4η Οκτωβρίου, μετά τη νέα νίκη του Κινήματος που έρχεται και μετά την ήττα μιας αποτυχημένης πολιτικής που εφάρμοσε η Νέα Δημοκρατία και ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Δ. ΓΚΕΛΝΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες γνωρίζουν την πορεία του Δημήτρη Γκελντή στην τοπική κοινωνία, την ασχολία του με τα του ΠΑΣΟΚ, τις θητείες του ως δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης, ως νομαρχιακός σύμβουλος και επικεφαλής της νομαρχιακής ομάδας στο νομαρχιακό συμβούλιο Πιερίας μέχρι το 2006. Και θεωρούν ότι όπως τότε ήταν κοντά τους, στα προβλήματα και στις αγωνίες τους, έτσι και τώρα από το κοινοβούλιο μπορεί να υπηρετήσει τα συμφέροντά τους.

Το βράδυ της Πέμπτης 24/9/2009 επισκέφθηκε τη συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης και οι Σταθμιώτες τον αγκάλιασαν με θέρμη, του ζήτησαν να συμπαρασταθεί στα προβλήματά τους και του είπαν ότι εφόσον, με το καλό, εκλεγεί, να τους στηρίξει για να βρεθούν και προωθηθούν λύσεις.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΡΙΑ

Από την πλευρά του ο κ. Γκελντής είπε ότι αν τον στείλουν βουλευτή στη βουλή, θα δώσει τον εαυτό του για να έρθουν καλύτερες μέρες στην πατρίδα, για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην Πιερία, πάντοτε κοντά στους αγρότες, στους εργαζόμενους, στους ανθρώπους της ανάπτυξης, στους βιοπαλαιστές, κοντά στο φτωχό και αδύναμο πολίτη.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι θα συνεργαστεί με εκείνους που θα εκλεγούν βουλευτές στον νομό καθώς και με τους ανθρώπους της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης προκειμένου να βγει η Πιερία από το τέλμα των τελευταίων θέσεων ανάπτυξης που βρίσκεται σήμερα και να μπει στην ανηφόρα της προόδου και της προοπτικής.

«ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ»

Φεύγοντας ο Δημήτρης Γκελντής χαιρέτισε έναν – έναν τους Σταθμιώτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής. Τους είπε ακόμη ότι θα πρέπει να αισιοδοξούν, διότι η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου φέρνουν μια νέα ελπίδα παντού. «Έρχονται καλύτερες μέρες για την Πιερία», είπε χαρακτηριστικά. Και οι Σταθμιώτες τού ευχήθηκαν «με το καλό. Και να ξανάρθεις βουλευτής».Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: