Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΧΩΡΙΣ ΑΦΙΣΟΡΡΥΠΑΝΣΗ - 7.30 μ.μ., ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου





ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Αγώνα δρόμου κόντρα στον εφησυχασμό και στη χαλάρωση των φίλων και των οπαδών δίνει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά που φέρεται ότι διαθέτει από τη ΝΔ.
Στις 7.30 μ.μ. σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θα επιχειρήσει να κρατήσει ζωντανή την προοπτική της νίκης για το κόμμα του. Οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μείωση της ψαλίδας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυρίως λόγω της συσπείρωσης των οπαδών της ΝΔ, γεγονός που αναγκάζει το ΠΑΣΟΚ να αναπροσαρμόσει την τακτική του. Στις τελευταίες ομιλίες του ο Γ. Παπανδρέου επικεντρώνει πλέον μεγάλο μέρος των αναφορών του στις χαμένες ψήφους, ζητώντας από τους οπαδούς και τους φίλους του κινήματος να αυξήσουν την προσοχή τους και να μην προσεγγίζουν τις εκλογές με χαλαρή διάθεση.
Το νέο μότο του ΠΑΣΟΚ μέχρι και τις εκλογές είναι “καθαρή λύση” και όχι απλά νίκη του κόμματος. “Η χώρα έχει ανάγκη από καθαρή λύση και η καθαρή λύση σε αυτή τη φάση, σε αυτή την περίοδο, σε αυτή τη συγκυρία δεν είναι τίποτε άλλο, τίποτε διαφορετικό από μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ”, τόνισε χθες ο Χ. Παπουτσής.
ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Καθαρές εντυπώσεις για... καθαρή λύση προσδοκούν οι επιτελείς του κόμματος και από τη σημερινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όλοι προσβλέπουν σε μια μεγάλη συγκέντρωση, που θα σταθεί επάξια ως προς το μέγεθός της απέναντι στη συγκέντρωση της ΝΔ με ομιλητή τον πρωθυπουργό, που είναι προγραμματισμένη την επομένη στον ίδιο χώρο.
Σε ό,τι αφορά τα οργανωτικά της σημερινής συγκέντρωσης, το ΠΑΣΟΚ τήρησε την υπόσχεσή του να μη χρησιμοποιήσει τα γνωστά προεκλογικά προπαγανδιστικά υλικά και να περιοριστεί σε μερικά αεροπανό στις μεγάλες οδικές αρτηρίες. Για τη μεταφορά των οπαδών του κόμματος από τους άλλους νομούς της Β. Ελλάδας το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι έχει μισθώσει αρκετά λεωφορεία, ενώ θα προσπαθήσει να κυκλώσει το χώρο της πλατείας Αριστοτέλους με προσυγκεντρώσεις στο Βαρδάρι, στη Σαλαμίνος και στη ΧΑΝΘ. “Ο στόχος μας είναι να μιλήσει ο λαός της πόλης και να στείλει μηνύματα αλλαγής και νίκης”, δήλωσε στη “Μ” ο Χρόνης Μακρίδης, από τους επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. (ΠΗΓΗ)
ΧΩΡΙΣ ΑΦΙΣΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑΜΠΛΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com) η αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,έχει φέρει μία αφισορρύπανση στην πόλη, (εύκολο να το διαπιστώσει κανείς), αφού απο τον αεροδόμιο έως και το κέντρο, σε ολόκληρη την πόλη, σε όλες τις συνοικίες και τους περιφεριεασκού δήμους, έχει γεμίσει με γαλάζιες σημαίες και αφίσες του πρωθυπουργού.Σήμερα μιλάει ο Παπανδρέου αλλά η Θεσσαλονίκη θα είναι μπλέ:! έτσι βλέπουν στην κυβέρνηση την "πράσινη" ανάπτυξη, μόνο μπλέ...
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: