Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

«Πραγματικά καλός ο Κυργιάκος» τονίζει ο Μπενίτεθ Για το ντεμπούτο του Sotis

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 (ΝΕΑ)

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Ράφα Μπενίτεθ από την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι κόντρα στην Μπόλτον. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ντεμπούτου του Σωτήρη Κυργιάκου, τονίζοντας πως είναι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη δυσκολία του αγώνα.

Ο Έλληνας διεθνής πραγματοποίησε πολύ δυναμική εμφάνιση και κέρδισε αρκετές μάχες στον αέρα στη νίκη των «κόκκινων» με 3-2 επί της Μπόλτον. Ο Μπενίτεθ εκτίμησε πολύ το παιχνίδι του, αναγνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Κυργιάκο, όμως είμαι πραγματικά ευχαριστημένος επειδή κυριάρχησε στον αέρα με αντίπαλο τον Κέβιν Ντέιβις, κάτι που δεν είναι εύκολο, αλλά και με τον Γιόχαν Ελμάντερ. Νομίζω πως για το πρώτο παιχνίδι του στην Αγγλία ήταν πραγματικά καλός» ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.
Για τον Μπενίτεθ η συνολική εμφάνιση των παικτών του ήταν άξια συγχαρητηρίων:

«Σήμερα όλoι οι παίκτες ήθελαν να εντυπωσιάσουν και να τα πάνε καλά, ήξεραν ότι χρειαζόταν να βελτιωθούμε.

» Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες έπαιζαν με μεγάλη αποφασιστικότητα για τη νίκη, και είναι σημαντικό να έχουμε αυτή το των παικτών μου. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε πως έχουμε ποιότητα και όταν παίζουμε στα επίπεδά μας, μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε».

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: