Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;


















ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ όλων των εγκρίτων δημοσιογράφων του γραπτού και του Ελληνικού Τύπου, μάλλον οδεύουμε προς πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο. Αυτό γίνεται όλο και πιό σαφές απο τις κινήσεις των βουλευτών των κομμάτων, αλλά και των πολιτευτών που βλέπουν με θετικό μάτι το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς των και κινούνται έντονα στο παρασκήνιο για να πετύχουν να είναι υποψήφιοι στις επερχομενες εκλογές.Αυτό συμβαίνει στα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας.
Ετσι και στην Πιερία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ακούγονται διάφορα ονόματα για το ψηφοδέλτιο του Πασόκ.
Εν πρώτοις θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιοι οι κ Αμοιρίδης και Παπαγεωργίου. Κατά πολλούς θεωρείται σίγουρη και η υποψηφιότητα του Αλέκου του Οφίδη.Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακούγεται και θεωρείται ότι θα είναι σίγουρα υποψήφιοι και οι κ Τσιτλακίδης και Γκελντής και μία γυναίκα πιθανόν η κ.Μαρία Μίχου.
Τελευταία όμως ακούγεται έντονα στο Δήμο Δίου η παραίτηση του Δημάρχου και η αντικατάστασή του με μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της πλειοψηφίας,του οποίου το όνομα μας έχει δοθεί, με σκοπό ο Δήμαρχος Δίου να κατέλθει υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.Η φήμη αυτή δεν επιβεβαιώνεται απο τον ίδιο τον δήμαρχο Δίου κ Παπαχρήστο, που κρατά κλειστά τα χαρτιά του.
Βέβαια κάποιοι απο το χώρο του Πασόκ σχολιάζοντας την εμμονή πολλών να είναι υποψήφιοι και το συνωστισμό υποψηφίων, το τοποθετούν στό ότι πιθανολογείται ότι οι έδρες του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία θα είναι τρείς.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: