Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ψάχνει τρόπους η Ν.Δ. για να αποφύγει τις εκλογές. Επιστρατεύει ειδικούς για να μας πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται αντισυνταγματικά.
***
Δεν θα μείνω εδώ. Θα θυμίσω μόνο πως κάποτε ο Καραμανλής αλαζονικά έλεγε στο Γιώργο που ζητούσε εκλογές «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του».
***
Πώς αλλάζουν οι καιροί! Σήμερα η κυβέρνηση βουλιάζει, ο τσαμπουκάς έσπασε και οι αδαείς συνεχίζουν να πειραματίζονται σε βάρος των πολιτών.
***
Τώρα λέει θα μας βάλουν και «οικολογικούς φόρους» στα παλιά ΙΧ που ρυπαίνουν και θα μας πριμοδοτήσουν την αγορά καινούριων.
Όλα τα’χε η Μαριωρή…
***
Εκ πρώτης όψεως λειτουργούν ως αντιπρόσωποι αυτοκινητοβιομηχανιών. Την κρίση βλέπετε οι ισχυροί εταίροι μας δεν μπορούν να την περάσουν από μόνοι. Έπειτα είναι και μαγκιά να τα φορτώνεις όλα στο περιβάλλον. Ποιος δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες, αλίμονο.
***
Άσε που θα’ρθουν χειρότερες μέρες και η παγκόσμια οικονομία θα αργήσει να βγει απ’την κρίση λόγω γρίπης.
***
Και απορώ γιατί τη γρίπη των γουρουνιών, της άλλαξαν όνομα, αφού κατά πως φαίνεται γουρούνια την επινόησαν, γουρούνια την εμπορεύονται.
***
Έτσι λοιπόν θα κληθεί η παγκόσμια οικονομία να σηκώσει το βάρος του αντιγριπικού εμβολίου, μη τύχει και πάθουν τίποτε τα φτωχαδάκια και ποιος θα δουλεύει για τα απανταχού της γης εβραιόπουλα και αμερικανόπουλα;
***
Κι άντε, ας πούμε ότι το βρήκαν το γιατρικό, μας τρύπησαν όλους να γλιτώσουμε από μια ήπια γρίπη για να μην ταλαιπωρηθούμε πέντε-εξ μέρες.
***
Έλα όμως που εμένα αυτοί οι μαζικοί εμβολιασμοί σ’ολο τον πληθυσμό της γης (κυρίως στους σκεπτόμενους λαούς) με τρομάζουν. Και ποιος μου λέει ότι δεν θα μας μπολιάσουν να γίνουμε πιο «χαβαλέδες», πιο μαλακοπίτουρες.
***
Μήπως λίγα ακούστηκαν για εναέριους ραντισμούς (βλέπε Χαρδαβέλλα) αφασίας; Ποιος πίστευε ότι ο Μπερλουσκόνι θα κυβερνούσε την Ιταλία; Λέτε να τους ραντίζουν;
***
Πολύ φοβάμαι ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. εμμένει στις μη εκλογές για να κερδίσει πολιτικό χρόνο. Ίσως εναποθέτει τις ελπίδες της σ’ένα γενικότερο παγκόσμιο εμβολιασμό ή ραντισμό νέο-αφασίας.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: