Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Πιερικός - Γιάννενα 0-0

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009
Article Author: Πολιτεία



Στο πρώτο φιλικό στην Κατερίνη η ομάδα του Πιερικού αναδείχτηκε ισόπαλη με τον ΠΑΣ Γιάννενα χωρίς γκόλ.

Οι περίπου χίλιοι φίλαθλοι που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα έφυγαν ευχαριστημένοι από αυτά που είδαν από την γηπεδούχο ομάδα που το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ.

Με συνεχές πρεσάρισμα στο χώρο του κέντρου δεν άφησε τον αντίπαλο της να μπει στην περιοχή του και όσες επικίνδυνες φάσεις έγιναν ήταν από στημένες φάσεις .Ο Πιερικός δημιούργησε ευκαιρίες με τον Γκουγκουλιά στο 1΄λεπτό και με τον Πέντα στο 9,΄ενώ ο ΠΑΣ έγινε επικίνδυνος στο 15΄ από φουλ του Βαγγέλη και κεφαλιά του Σαιτιώτη.

Στο 46΄ο Μανουσαρίδης ειχςε σουτ στο δοκάρι ενώ σε δύο περιπτώσεις στο 50΄και στο 67΄ο Φρεντερικς στάθηκε άτυχες αφού τα σουτ του αποκρούστηκαν από τον Μαιστοροβιτς πάνω στην γραμμή της εστίας του Σικαλιά.

Ο ΠΑΣ έγινε επικίνδυνος στο 70΄σε σουτ του Σιαλμά μόλις άουτ και στο 74΄ο Μιχαηλ επιχείρησε σουτ και η μπάλα βρήκε τα εξωτερικό μέρος των δικτύων του Καρακούτση.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Εξουζίδης, Τασίδης, Μαρτίνεζ, Μακρής, Θανος, Πέντα, Ντεμπελέ, Γκουγκουλίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καρακούτσης, Μανουσαρλιδης, Σουλίδης, Παεζ, Φρέντερικς, Αγγελοπουλος, Γιαζιτζόγλου, Τόσκας, Χατζηζήσης, Παστός.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ελευθερόπουλος, Ντιμπαλά, Ανδραλας, Βαγγελής, Καζνσαφέρης, Κούσας, Κώτσιος, Σαιτιώτης, Βάντερσον, Τζάνης, Στάθης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μαιστόροβιτς, Σικαλιάς, Βαιτσης, Μπαλάφας, Μαργαρίτης, Μενδρινός, Σαλμάς.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: