Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Kαταφύγιο του Καραμανλή η κριτική στο ΠΑΣΟΚ


Hμερομηνία : 03-05-09
Παπακωνσταντίνου: Kαταφύγιο του Καραμανλή η κριτική στο ΠΑΣΟΚ
Σε δηλώσεις για την ομιλία του κ. Καραμανλή προέβη ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

O εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ναύπλιο δήλωσε ότι «η προεκλογική περιοδεία του κ. Καραμανλή στην Αργολίδα επιβεβαιώνει τη αδυναμία του να χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε, επίσης, ότι «η πολιτική του κ. Καραμανλή πηγαίνει την Ελλάδα πίσω και αυτό είναι προφανές σε όλους, πηγαίνει τη χώρα μας πίσω στα θέματα οικονομίας, κοινωνικής πολιτικής, τα ζητήματα θεσμών, διαφάνειας και δημοκρατίας, τα εθνικά μας θέματα» και πρόσθεσε ότι «πάνω από όλα ο πολίτης σήμερα αισθάνεται πως δεν ζει σε ένα ευνοούμενο κράτος, ένα κράτος που προωθεί την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «μπροστά σε αυτά τα αδιέξοδα, το τελευταίο καταφύγιο του κ. Καραμανλή ήταν πάλι σήμερα η κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρό του. Ακούσαμε την επανάληψη του γνωστού ρεφρέν που ακούμε πια μονότονα τις τελευταίες εβδομάδες». Και κατέληξε λέγοντας ότι «οι πολίτες, όμως, πλέον οργίζονται όταν ακούνε τον πρωθυπουργό της χώρας, να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, αντί να αντιμετωπίζει τα δικά τους προβλήματα. Γι΄ αυτό έχουν γυρίζει την πλάτη στον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του».

από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: