Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Συκοφαντίες από «εμπόρους του πατριωτισμού» καταγγέλλει ο Μ.Τρεμόπουλος

Τετάρτη, 27 Μάϊος 2009

Συκοφαντίες από «εμπόρους του πατριωτισμού» καταγγέλλει ο Μ.Τρεμόπουλος

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2009 - Συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη

Eurokinissi
Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πρασίνων Μιχάλης Τρεμόπουλος
Θεσσαλονίκη



«Οι έμποροι του πατριωτισμού προσπαθούν να με συκοφαντήσουν και να εμποδίσουν την πολιτική συζήτηση» δήλωσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος για τις επιθέσεις που δέχεται σχετικά με τις θέσεις του γύρω από τα εθνικά θέματα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

Τόσο για τις παραπάνω επιθέσεις όσο και για όσα ακούγονται σχετικά με την οικονομική του κατάσταση, είπε ότι ο κόσμος τα ακούει, γελάει και ενισχύει περισσότερο τους Οικολόγους Πράσινους.

Επισήμανε ότι η πολιτική ζωή του τόπου δεν θα είναι η ίδια μετά τις ευρωεκλογές και ήρθε η ώρα για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου, εναλλακτικού πράσινου πόλου στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση σχετικά με το ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι έτοιμοι να συζητήσουν είτε με τη ΝΔ είτε με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε «δεν θα γίνουμε δεκανίκι καμιάς εξουσίας και κανείς δεν μπορεί να μας απαγορέψει τι και με ποιον θα συζητήσουμε».

Τόνισε ότι υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα, όπου πόλεις άλλαξαν πρόσωπο και αντιμετώπισαν περιβαλλοντικά προβλήματα με τη συμμετοχή των Οικολόγων Πράσινων.




Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: