Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Πολύ κοντά στο μπαμ με Κατσουράνη!

Ο Κώστας Κατσουράνης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Μολδαβία ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2009
Έτοιμος να... ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό γιατί οι "πράσινοι" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κώστα Κατσουράνη! Και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος είναι κοντά στην Παιανία!
Την περασμένη Κυριακή, ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα συναντήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Και εκεί μπήκαν οι... βάσεις της σπουδαίας αυτής μεταγραφής, μια και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.
Όσον αφορά το περίφημο ποσό των 5 εκ. ευρώ που θα πρέπει να εισπράξει η ΑΕΚ αν ο "Κατσούρ" επιστρέψει σε άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, φαίνεται πως έχει βρεθεί ένα... παραθυράκι. Το οποίο θα χρησιμοποιήσουν στο "τριφύλλι" για να γλιτώσουν αυτό το τεράστιο ποσό!
Σαφώς και μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, κανείς δεν μπορεί αν είναι σίγουρος. Όμως, αθόρυβα ο Παναθηναϊκός προχώρησε πολύ μια σπουδαία κίνηση, που θα λύσει τα χέρια του Τεν Κάτε αν ολοκληρωθεί σε δύο θέσεις. Τόσο στα χαφ, όσο και στο κέντρο της άμυνας, μια και πλέον (αν τελικά αποχωρήσει ο Βαβζίνιακ) δεν θα χρειαστεί να αποκτηθεί και δεύτερο στόπερ!
Αρέσει ο Φούλοπ!
Όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ο Ούγγρος Μάρτον Φούλοπ της Σάντερλαντ φαίνεται πως είναι ο... εκλεκτός του "τριφυλλιού". Ο 26χρονος γκολκίπερ βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 98 εκατοστά. Αρέσει πολύ στον Αντωνίου και τον Τεν Κάτε και θα γίνει προσπάθεια απόκτησής του. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2010, αλλά και πάλι η Σάντερλαντ έχει αρκετά μεγάλες οικονομικές αξιώσεις για να τον παραχωρήσει.
Ο Φούλοπ είναι 18 φορές διεθνής, ξεκίνησε την καριέρα του στην ΜΤΚ και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί σε αρκετές αγγλικές ομάδες (Τότεναμ, Τσέστερφιλντ, Κόβεντρι, Λέστερ, Στόουκ, Σάντερλαντ) (novasports.gr)
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: