Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Σπουδαστής σκόρπισε τον πανικό στη Μύκονο


Tεταρτη 27 Μαΐου 2009, zougla.gr
Σπουδαστής  σκόρπισε τον πανικό στη Μύκονο
Ολονύχτιο θρίλερ με νεαρό στη Μύκονο. Σε κατάσταση αμόκ, ένας 20χρονος σπουδαστής σκόρπισε τον πανικό στους θαμώνες καφέ στον Ορνό, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει με τα δύο μαχαίρια που κρατούσε. Μετά από κυνηγητό, κλειδώθηκε σε ένα ακατοίκητο σπίτι και τραυμάτισε ελαφρά δύο αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν.

Όλα ξεκίνησαν στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ύστερα από καυγά που είχε ο 20χρονος με τη φίλη του. Ο νεαρός ανέβηκε στην μπάρα του καταστήματος που διασκέδαζε, άρπαξε δύο μαχαίρια, και έχοντας χάσει κάθε έλεγχο άρχισε να απειλεί «θεούς και δαίμονες». Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο 20χρονος όχι μόνο δεν παραδόθηκε, αλλά κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να διαφύγει.



Ακολούθησε κυνηγητό στα σοκάκια του Ορνού. Ο σπουδαστής ανέβηκε στην ταράτσα ενός ακατοίκητου σπιτιού, έσπασε το παράθυρο και «ταμπουρώθηκε». Στις 5:30 το πρωί και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις που έπεσαν στο κενό, ο 20χρονος επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον αφοπλίσουν, μαχαιρώνοντάς τους στην πλάτη.

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Σύρο. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διατάραξη οικιακής ειρήνης και αντίσταση.

Σήμερα το πρωί προσέρχεται στον εισαγγελέα, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: