Σάββατο 9 Μαΐου 2009

"Εκλογές τώρα" Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του και μετά τη "θεσμική εκτροπή" να προκηρύξει Εθνι

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ 2009

Το μήνυμα κρίσιμης μάχης έδωσε κατά την ομιλία του στο εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου καλώντας τον Κώστα Καραμανλή να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του και μετά την αιφνιδιαστική απόφαση τερματισμού των εργασιών της Βουλής να προχωρήσει στο "αυτονόητο" και να προκηρύξει Εθνικές εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές.


 Εκλογές τώρα

Η "θεσμική εκτροπή" όπως είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, του να κλείσει νύχτα η Βουλή επιβεβαιώνει τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η κυβέρνηση ενάντια στους θεσμούς και κάθε δημοκρατικό έλεγχο... το φώς της διαφάνειας τους τρομοκρατεί" τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και κάλεσε τον λαό σε "εγρήγορση για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για επιλεκτική σκανδαλολογία με στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ και σημείωσε ότι η ΝΔ επιλέγει την οδό της συγκάλυψης παρά της αποκάλυψης με σκοπό την ελαχιστοποίηση του πολιτικού κόστους γι΄αυτό και επελέγη η ανομία και η ατιμωρησία.

Ο ίδιος τόνισε τη σημασία της συμμετοχής στις ευρωεκλογές και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της 7ης Ιουνίου, γιατί από αυτές κρίνεται το μέλλον των πολιτών.

Υπογράμμισε ότι αυτές είναι ένα δημοψήφισμα, το οποίο θα στείλει στην κυβέρνηση της ΝΔ το μήνυμα ότι οι Ελληνες πολίτες καταδικάζουν τις πολιτικές της και θέλουν μια άλλη πορεία τόσο στο εθνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό επίπεδο και έθεσε ως δίλημμα, αν θα επικρατήσουν στην εκλογική μάχη οι συντηρητικοί και η ΝΔ, ή οι σοσιαλιστές και το ΠΑΣΟΚ.

"Θα έχουμε σοσιαλισμό και δημοκρατία ή βαρβαρότητα" σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου και κατέληξε τονίζοντας ότι η "νίκη των Ευρωπαίων σοσιαλιστών θα είναι νίκη για την Ευρώπη που σέβεται τον πολίτη και το δημοκρατικό του δικαίωμα".

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: