Σάββατο 9 Μαΐου 2009

"Πρωτοφανής και προκλητική" «Μια κυνική ομολογία ότι μπροστά στην αυτοσυντήρηση της κυβέρνησής του ο κ. Καραμανλής δεν έχει τον παραμικρό φραγμό».

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΕΘΝΟΣ)

Πρωτοφανή και προκλητική χαρακτηρίζει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου τη λήξη της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής, υποστηρίζοντας πως οδηγεί σε παραγραφή όλων των τυχόν ποινικών ευθυνών των υπουργών για την περίοδο 2004-2007.



 Πρωτοφανής και προκλητική
Ο Παπανδρέου δηλώνει ότι πρόκειται για «μια κυνική ομολογία ότι μπροστά στην αυτοσυντήρηση της κυβέρνησής του ο κ. Καραμανλής δεν έχει τον παραμικρό φραγμό».
Καταγγέλλει δε την κυβέρνηση ότι «αντί για τη διαφάνεια, την απόδοση ευθυνών όπου αυτές υπάρχουν και την απαλλαγή όσων έχουν κατηγορηθεί άδικα, επέλεξε την αναγκαστική αδράνεια και τη σιωπή της Βουλής, το σκοτάδι της αδιαφάνειας. Για να συγκαλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και για να μείνει ανοικτό το πεδίο της λασπολογίας, της οργανωμένης κυβερνητικής σκανδαλολογίας και της σπίλωσης».
Καταλήγει δε λέγοντας ότι «η κυβέρνηση Καραμανλή θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της συγκάλυψης, της παραγραφής και της παραβίασης της θεσμικής τάξης. Την απάντηση θα τη δώσει ο λαός»..
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: