Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Προς τους Βουλευτές της Ν.Δ.:


ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ 2009 (Γ.ΚΡΟΓΙΑΣ)


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!! ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ!!!
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!
Γιατί δεν ξεσηκώνεστε εσείς οι ίδιοι για να βάλετε στη θέση του αυτόν τον άνθρωπο, που έχει καταπατήσει κάθε θεσμό, κάθε έννοια της δημοκρατίας μας;

- Ποτέ άλλοτε στην διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος δεν επιχειρήθηκε νοθεία. Αυτός το έκανε, δύο φορές μάλιστα, για να μην καταδειχθούν διαφοροποιήσεις βουλευτών του...

- Ποτέ άλλοτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είχε αποχωρήσει από τη Βουλή. Ο Καραμανλής το έκανε, τρεις φορές μάλιστα, για να προστατεύσει από τη... συνείδησή ΣΑΣ, τούς κ.κ. Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη, Παυλίδη και τους υπόλοιπους.

- Και χθες, προσέθεσε το «κερασάκι στην τούρτα». Ανακοίνωσε την απόφαση της συγκάλυψης. Να κλείσει η σύνοδος της Βουλής. Τι σημαίνει αυτό; Παραγραφή όλων των τυχόν ποινικών ευθυνών υπουργών για την περίοδο 2004-2007!

Το είπαν όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Ακόμα και το ΛΑΟΣ, ακόμα και η Σπυράκη του πολιτικού σας ρεπορτάζ, δεν άντεξε και είπε την αλήθεια! Λέει και ποιος το εισηγήθηκε στον ανεκδιήγητο! Ο Παυλόπουλος!



ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ:
Όσοι δεν έχετε εμπλακεί σε κανένα σκάνδαλο αυτής της κυβέρνησης, πως ανέχεστε τέτοιες εκτροπές;
Γυρνάτε την πλάτη στην Δημοκρατία μας και την διαφάνεια, για μια θεσούλα, για λίγη εξουσία;
Θα συνεχίσετε να δικαιολογείτε αυτή σας την στάση με το φτηνό επιχείρημα: "τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ";
Μπορείτε μετά από όλα αυτά να κοιτάξετε τους ψηφοφόρους σας στα μάτια; Τα παιδιά σας;

Τελικά, ο Αλέκος μάλλον έχει δίκιο όταν λέει ...ο καθένας μας αναλαμβάνει τις ευθύνες του...

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Άρθρο 120
...Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: