Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ: ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2009 (http://atimoulis.blogspot.com)

Μια από τις κλασικότερες εκπροσώπους της δημοσιογραφικής διαπλοκής, η Όλγα Τρέμη, αποφάσισε να βγάλει την... χωλογνώμη της για τους μπλόγκερς.
Το τί μαλακίες είπε θα το διαβάσετε εδώ, για να μην κάνω τον κόπο να τις ξαναγράφω. Παρακάτω θα την σχολιάσω, διότι εκεί πονάει η τύπισσα και οι όμοιοί της:Στο γεγονός ότι μπορούμε και γράφουμε αλήθειες με κοινή φρασεολογία και αυτοί είναι, ΠΛΕΟΝ, αδύναμοι να αντιδράσουν και να μας φιμώσουν.
Το βασικό τους επιχείρημα είναι η ανυπαρξία επωνύμου από μέρους μας. Θεωρούν, λανθασμένα ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ότι αξία έχει μόνο η επώνυμη άποψη και η ανώνυμη πρέπει να πηγαίνει στον κάλαθο της αδιαφορίας ΟΣΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ κι αν είναι.
Ξεχνά η διαπλεκόμενη αυτή κυρά (ή... κάνει ότι δεν το ξέρει) ότι ζούμε σε μια χώρα Μπανανία όπου κάθε ορθολογική, τίμια και ανεξάρτητη γνώμη, ΘΑΒΕΤΑΙ στα βάθη της απολύτως εξαρτημένης Δικαιοσύνης και το πρόσωπο που τολμάει να την εκφράσει επώνυμα καταλήγει είτε στην φυλακή, είτε στην φτώχεια (αφού οι λήσταρχοι, του παίρνουν ό,τι έχει και δεν έχει).
Ενώ, την ίδια ώρα, οι Χριστοφοράκοι, οι Τσοχατζόπουλοι, οι Παπαντωνίου, οι Μητσοτάκηδες, οι Ρουσόπουλοι, οι Βερελήδες, οι Εφρεμούληδες, οι Μπόμπολες (το αφεντικό της δηλαδή), οι Κουρήδες και όλο το λοιπό κάκιστο συναπάντημα της χώρας κυκλοφορούν ελεύθεροι και... συνεννοημένοι!!!
Αυτοί είναι οι καλοί και μεις είμαστε οι... υβριστές, οι κακής ποιότητας ψυχαναλυτές και οι απόλυτοι ισοπεδωτές!
Μ΄αρέσει! Τρελαίνομαι που μπορώ και γράφω αλήθειες που πονούν την κυρία αυτή.
Διότι, σε τελική ανάλυση, εγώ δεν θα μπορούσα να κάτσω με τίποτα δίπλα σ΄αυτόν τον προκλητικό αληταρά Πρετεντέρη και να μην τον σκίσω πατόκορφα ( με τον λόγο μου εννοείται).
Όταν εσύ, θείτσα Τρέμη, κάθεσαι δίπλα του και τον παινεύεις, απλά είσαι μια από τα ίδια και γω αισθάνομαι περήφανος που με αποκαλείς υβριστή!
Έχετε και Ε.Σ.Η.Ε.Α., ξεδιάντροποι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, που δεν τολμά ούτε έναν όρο να θέσει (και να επιβάλλει!) στο στημένο ντιμπέιτ των απατεώνων πολιτικών!
Και, εν πάσει περιπτώσει, ο λόγος μου κρίνεται από τους αναγνώστες μου και δεν με κατευθύνει κανείς!
Γι αυτό... μούγκα στη στρούγκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: