Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Γ. Ραγκούσης: «Ο κ. Καραμανλης είναι έκθετος στη συνείδηση των Ελλήνων»

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05/2009 (www.nooz.gr)


Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, επικεντρώνοντας τα βέλη του στην υπόθεση της Siemens.

«Ο κ. Καραμανλής, ο οποίος δεν άφησε τους βουλευτές του να ψηφίσουν για το Βατοπέδι, ο οποίος έκλεισε αιφνιδιαστικά τη Βουλή για να παραγραφούν τα σκάνδαλα, ο οποίος διαβεβαιώνει τον Ελληνικό λαό ότι το κόμμα του δεν πήρε λεφτά από τη Siemens, αλλά αρνήθηκε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που προτείναμε για να έρθει όλη η αλήθεια στο φως, είναι απολύτως έκθετος στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών», δήλωσε.

«Ο κ. Καραμανλής έχει την αποκλειστική ευθύνη, μετά τα όσα αποκαλύπτονται και όσα καθημερινά συμβαίνουν στην υπόθεση της Siemens, για το κουκούλωμα, την παραγραφή, για όλη αυτή τη δυσμενή εξέλιξη για τους Έλληνες πολίτες», πρόσθεσε.

Στη συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η μόνη ψήφος που θα πονέσει πραγματικά την κυβέρνηση και θα δημιουργήσει πολιτικές εξελίξεις, είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. «Η αποχή ισοδυναμεί με παραίτηση και ο Ελληνας έχει μάθει να μην παραιτείται να δίνει μάχες να διεκδικεί», επισημαίνει.

Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την παρουσίαση της πρότασης του Κινήματος για το κοινωνικό κράτος, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «δεν πρέπει να πάει χαμένη ούτε μια ψήφος και οι Οργανώσεις Εργασίας πρέπει κι αυτά τα τελευταία κρίσιμα επτά 24ωρα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ο αγώνας του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, είναι ένας τίμιος αγώνας».
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: