Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών ΤΕΙ Κατερίνης - Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΠ

Πέμπτη, 14 Μάϊος 2009


Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΠ

Η ΠΑΣΠ αναδείχθηκε φέτος πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές του ΤΕΙ Κατερίνης, καταλαμβάνοντας συνολικά 4 έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου. «Μεγάλος νικητής» και στο Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων αναδείχθηκε - για ακόμη μία χρονιά - η αποχή, καθώς κατά τη προχθεσινή εκλογική διαδικασία ψήφισαν μόνον 143 άτομα, σχεδόν οι μισοί φοιτητές που σπουδάζουν στο ΤΕΙ Κατερίνης.

Τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα, χθες το μεσημέρι, η ΠΑΣΠ, ψήφισαν συνολικά 143 άτομα, βρέθηκαν 5 άκυρα και 1 λευκό ψηφοδέλτιο, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η ΠΑΣΠ (Φοιτητική παράταξη που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ) με 71 ψήφους. Επίσης, η Α.Φ.Ε.Κ (ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη) έλαβε 37 ψήφους, το Δίκτυο (Συνασπισμός) 22 και η Π.Κ.Σ. (Κ.Κ.Ε.) 7 ψήφους.

Οι έδρες

Συνολικά η ΠΑΣΠ στο νέο διοικητικό συμβούλιο του φοιτητικού συλλόγου στο ΤΕΙ Κατερίνης καταλαμβάνει 4 έδρες, η Α.Φ.Ε.Κ. 2 έδρες και το Δίκτυο 1 έδρα. Η κατανομή αξιωμάτων αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστίες ΠΑΣΠ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Κατερίνης συμμετείχε στις εκλογές στο ΤΕΙ της πόλης μας για 4η χρονιά, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό της 16 φοιτητές. Τα μέλη της φοιτητικές παράταξης, με δηλώσεις στο «Ο.Β.» ευχαριστούν όλους τους φοιτητές που συμμετείχαν στις εκλογές και δηλώνουν πως θα αγωνιστούν για να προασπίσουν τα συμφέροντα του ΤΕΙ Κατερίνης και των φοιτητών. .)

Δεν υπάρχουν σχόλια: