Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Λουκέτο στο Δημόσιο

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2009 - enet.gr

24ωρη απεργία πραγματοποιεί σήμερα η ΑΔΕΔΥ, η οποία καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν αυξήσεις μισθών, χρηματοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας και του ασφαλιστικού φορέα των δημοσίων, ενιαία και μόνιμη εργασιακή σχέση στο δημόσιο.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στις 9:30 το πρωί στην Πλατεία Κάνιγγος.

Στις σημερινές κινητοποιήσεις συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις εφορίες, τις πολεοδομίες και τους ΟΤΑ.

Επίσης στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, συμμετέχει και η ΟΣΥΠΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ματαιώσεις και αλλαγές στις πτήσεις της Ολυμπιακής και της Aegean.

Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν και οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ.

Ακόμη στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. Ωστόσο κανονικά θα κυκλοφορήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λόγω της 24ωρης απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου, οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών, δικύκλων και αυτοκινήτων, στην περιοχή ευθύνης της Νομαρχίας Αθηνών. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν τις επόμενες ημέρες μετά από συνεννόηση με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Μεταφορών της Νομαρχίας. Επιπλέον, όσα οχήματα είχε προγραμματιστεί να περάσουν από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ, μπορούν να προσέρχονται στα ΚΤΕΟ μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: