Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Φονική βεντέτα στην Κρήτη


Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Αφορμή ήταν ασήμαντες διαφορές και βαθύτερα αίτια οι μακρόχρονες οικογενειακές διαφορές, που έχουν στο παρελθόν προκαλέσει άδικη απώλεια ζωής και στις δύο πλευρές.

Ακολούθησε ένοπλη συμπλοκή στο σημείο από μέλη των δύο οικογενειών, με αποτέλεσμα θανάσιμο τραυματισμό 25χρόνου από σφαίρα όπλου και τον ελαφρύ τραυματισμό από σκάγια κυνηγετικού όπλου δύο ακόμα νεαρών.

Οι παλιές διαφορές οδήγησαν αρχικά σε... πετροπόλεμο και στη συνέχεια σε φονική ένοπλη σύγκρουση, ενώ και στο νοσοκομείο βγήκαν μαχαίρια. Ενας 25χρονος νεκρός, δύο ελαφρά τραυματίες, η μητέρα του θύματος στο χειρουργείο

Νέο σκηνικό παραλόγου και αδικαιολόγητης κλιμάκωσης της βίας στην Κρήτη, αυτή τη φορά στα Περιβολάκια Κισσάμου.

Κατά την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα του Σαββάτου στη θέση Κορυφή του δημοτικού διαμερίσματος Περβολάκια του δήμου Μηθύμνης Κισάμου, ύστερα από φιλονικία μεταξύ μελών δύο οικογενειών της περιοχής ενήλικος άνδρας τραυμάτισε με πέτρα στο κεφάλι, ενήλικη γυναίκα της άλλης οικογένειας.

Συνέχισαν και στο νοσοκομείο

Μετά τη μεταφορά των τραυματιών στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, εκεί εξελίχθηκε νέα συμπλοκή μεταξύ κατά την οποία δράστες από την οικογένεια των ελαφρά τραυματισθέντων τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι την μητέρα του θύματος που αρχικά είχε τραυματιστεί με πέτρα στο κεφάλι, αλλά και ένα ακόμα άτομο της οικογένειάς της. Η κατάσταση της γυναίκας είναι σοβαρή και το βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτραπούν νέα επεισόδια και υπό το φόβο της αντεκδίκησης. Παράλληλα έγιναν οκτώ συλλήψεις, με δύο από τα άτομα αυτά να κρατούνται και ανακρίνονται. Παράλληλα αναζητούνται δύο ακόμα άτομα από τις δύο οικογένειες.

ΕΘΝΟΣ

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: