Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Πρότυπο αθλητιατρικό Κέντρο στο Δήμο του πολιτισμού

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Ο Δήμος Δίου είναι ο πρώτος δήμος στο νομό μας, που αποκτά αθλητιατρικό κέντρο, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών προς τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Πιερίας
Το αθλητιατρικό κέντρο, εδρεύει στο κέντρο της Κονταριώτισσας και χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνιά του, παρουσία του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, κ. Χατζηαποστόλου. Στην τελετή εγκαινίων, παραβρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Καρπούζας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αντώνης Παπαπετρίδης, καθώς και πολλοί παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και του ποδοσφαίρου της Πιερίας. Η δημιουργία του αθλητιατρικού κέντρου, ήταν απόρροια της πρωτοβουλίας της ΕΠΟ, η οποία έχει δημιουργήσει παρόμοια κέντρα σε 47 νομούς της χώρας, αλλά και του προσωπικού ενδιαφέροντος του δημάρχου Δίου, Γρηγόρη Παπαχρήστου, ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο κ. Χατζηαποστόλου, μίλησε με θερμά λόγια για την συνεργασία της ΕΠΟ με τον Δήμο Δίου, ο οποίος παραχώρησε το χώρο, δείχνοντας το πραγματικό του ενδιαφέρον για την προώθηση του αθλητισμού. Με θερμά λόγια, μίλησε και για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Πιερίας, το οποίο αγκάλιασε την πρόταση της ΕΠΟ και προσπάθησε να την υλοποιήσει. Το αθλητιατρικό κέντρο στο Δίον στοχεύει να αναβαθμίσει την Ποιότητα Ζωής και να καλυτερεύσει τις συνθήκες ζωής χιλιάδων ανθρώπων και κυρίως νέων», ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, κάνοντας λόγο για «ξεχωριστή μέρα χαράς, που δίνει έναν ακόμη λόγο για να κάνει το δήμο μας ξεχωριστό, πιο ανθρώπινο, οδηγώντας τον στη θέση που του αξίζει.»
Ο δήμαρχος Δίου, τόνισε ότι μετά το αθλητικό κέντρο ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας στη Ν. Έφεσο, το αεραθλητικό κέντρο της Αερολέσχης Πιερίας στην Κονταριώτισσα, την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στον Άγιο Σπυρίδωνα, αλλά και τον εκσυγχρονισμό όλων των γυμναστηρίων και γηπέδων στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου, ο Δήμος Δίου εκτός από πολιτιστικό κέντρο τη Πιερίας τείνει να αναδειχτεί τώρα και ως το αθλητικό κέντρο της Πιερίας», ευχαριστώντας την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Πιερίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Δήμο, αλλά και για τη συνεργασία.

kraxtis-gr.blogspo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: