Λαϊκή Ενότητα: Πλήρης ανοικοδόμηση του κόμματος μετά την εκλογική ήττα.Προγραμματίζουν μεγάλη εξόρμηση σε λαϊκές γειτονιές.


Σε πλήρη ανοικοδόμηση του κόμματος που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή στοχεύουν για το επόμενο διάστημα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες προγραμματίζουν μεγάλη..
εξόρμηση σε λαϊκές γειτονιές που δεν τους ψήφισαν την Κυριακή και σε χώρους εργασίας με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τα επερχόμενα μέτρα που πηγάζουν από τη συμφωνία με τους θεσμούς, όπως αναφέρουν τα Νέα.

Παράλληλα, σε αυτές τις εξορμήσεις επιθυμούν να εγγράψουν και μέλη στο κόμμα, προκειμένου να ισχυροποιήσουν τις κομματικές τους οργανώσεις. Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της ανοικοδόμησης στη βάση, θα ακολουθήσει η εκλογή νέων οργάνων. Συνέδριο, εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και στη συνέχεια επικεφαλής και ένα Πολιτικό Γραφείο. 

Όμως θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στη βάση. Επιμένουν ότι σύντομα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, καθώς πιστεύουν πως η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απάνθρωπες - όπως τις χαρακτηρίζουν - απαιτήσεις του νέου Μνημονίου.
http://www.tovima.gr/