Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΤΕ:«Nαι» στα 7 εκατομμύρια για τη Λεωφόρο!

 ..

Η ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για τον Παναθηναϊκό, ήρθε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του gazetta.gr από το Ελεγκτικο Συνέδριο που ενέκρινε τα επτά εκατομμύρια ευρώ που είχε αποφασίσει να δώσει η Περιφέρεια Αττικής επί Γιάννη Σγουρού για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου.
Σε πρώτη φάση, ένα τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου είχε κρίνει ως αντισυνταγματική τη σχετική δαπάνη, καθώς η επίμαχη χορήγηση έκρινε ότι ήταν αντίθετη στο δημόσιο συμφέρον, ενώ παράλληλα παραβιαζόταν και η αρχή της οικονομικότητας, καθώς έχει προγραμματιστεί μετά μια πενταετία να γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. 
Σήμερα η Ολομέλεια που συνεδρίασε με κλειστές τις πόρτες, έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούν να δοθούν κανονικά τα χρήματα στον Παναθηναϊκό για την βελτίωση του γηπέδου!
© provided by gazzetta.gr
Πλέον απομένει η τελική απόφαση της Περιφέρειας για την εκχώρηση του ποσού, που θα αλλάξει πραγματικά την μορφή του γηπέδου της Λεωφόρου, εκτός εάν η νέα διοίκηση της Ρένας Δούρου, έχει διαφορετική άποψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: