ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: «Τον Φεβρουάριο δώσαμε την υπόθεση σε άλλο γραφείο»


..

Η απάντηση του Δημού Λαρισαίων για την υπόθεση Κατρούγκαλου : «Τον Φεβρουάριο δώσαμε την υπόθεση σε άλλο γραφείο»
 
Απάντηση σχετικά με την υπόθεση της προσφυγής κατά του Δημοσίου και τη εμπλοκή του ονόματος του Γιώργου Κατρούγκαλου έδωσε αργά το νύχτα της Κυριακής ο Δήμος Λαρισαίων.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων για το χειρισμό νομικής υπόθεσης στο δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος και συνεργάτες» και τη δικηγόρο κ. Κατερίνα Λαϊνά, σχετικά με τον έλεγχο των συμβάσεων και τη δίωξη του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη απο το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων επισημαίνονται τα εξής:

1. Κατά της απόρριψης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (22-10-2014) για τον έλεγχο των συμβάσεων από τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη ανατέθηκε, τον Νοέμβριο του 2014 η υπεράσπιση του Δημάρχου και η κατάθεση προσφυγής στο νομικό γραφείο «Κατρούγκαλος – Συνεργάτες» και στην κ. Αικ. Λαινά.

2. Στις 12/2/2015 αποφασίστηκε η προσφυγή στο ΣτΕ για το ίδιο θέμα και ανατέθηκε ο χειρισμός της υπόθεσης στη δικηγόρο κ. Λαϊνά και μόνο, λόγω της υπουργοποίησης του κ. Κατρούγκαλου.

Ολα τα υπόλοιπα είναι αναληθή, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και υπηρετούν σκοπιμότητες» αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του.