Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Μπουτάρης: Ντροπή για το δήμο η Χρυσή Αυγή - Να καταργηθεί το Μακεδονίας - Θράκης

Γ. Μπουτάρης: Ντροπή για το δήμο η Χρυσή Αυγή - Να καταργηθεί το Μακεδονίας - Θράκης
 
Σφοδρή επίθεση σε δύο μέτωπα εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος τα έβαλε με τη Χρυσή Αυγή αλλά και με το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης....

«Δεν είναι τιμητικό για το Δήμο Θεσσαλονίκης να έχει βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα δημοτικά έδρανα. Αλλά και υπάλληλο του Δήμου, βουλευτή», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την εκλογή των Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Αντώνη Γρέγου, στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.
Ο κ. Μπουτάρης αντίθετα συνεχάρη τους Σταύρο Καλαφάτη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη για την εκλογή τους με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα.
Χαρακτήρισε επίσης «απαράδεκτη» την ύπαρξη του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης υποστηρίζοντας: "Είναι χάϊδεμα στα αυτιά των ιθαγενών της Βορείου Ελλάδας. Ένα ακόμη εμπόδιο στη διαχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".
Ο επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη", Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, από την πλευρά του, ενημέρωσε το σώμα για την απόφαση του να αποχωρήσει από τα δημοτικά έδρανα. "Θεωρώ ασυμβίβαστο προσωπικά να είμαι βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος", είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, στην αρχική του τοποθέτηση έκανε λόγο για "βαθιά πολιτική αλλαγή", ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυβέρνηση, ενώ ανέφερε πως θα πρέπει να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της Θεσσαλονίκης. ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: