Τριπλή ενίσχυση ο Πιερικός


 
 
Οι Κατερινιώτες έχουν συμφωνήσει με τους Βιλανάκη, Καραογλανίδη και Πλαβούκο!Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Άγγελου Βιλανάκη στην ομάδα.. του Πιερικού.
Ο 21χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προέρχεται από τον Άρη, πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κατερίνης.
Πρόκειται για μία ουσιαστική μεταγραφή για την ομάδα του Πιερικού, που με τον Άγγελο Βιλανάκη θέλει να βάλει στη "μηχανή" του, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.
Πήρε και Καραογλανίδη!
Παίκτης του Πιερικού θεωρείται και ο 22χρονος πορτιέρο Αβραάμ Καραογλανίδης. Ο παίκτης συμφώνησε σε ολα με τον πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο, και μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο νεαρός τερματοφύλακας στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στις ακαδημίες και στην μεγάλη ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών όπου και κατάγεται και φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Ζακύνθου.

Παράλληλα, στο ρόστερ της ομάδας του Πιερικού εντάσσεται και ο Παναγιώτης Πλαβούκος. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε ολα με τον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο.
pierikosnews