Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ξύλο ΣΕΡΒΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ (VIDEO ΦΩΤΟ) - Δηλώσεις Πλατινί

 
Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ξύλο στο Βελιγράδι (VIDEO).
Δείτε ένα VIDEO με εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ξύλο Σέρβων και Αλβανών ...
στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο χωρών το βράδυ της Τρίτης στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του EURO 2016.
Όλα άρχισαν όταν Αλβανοί οπαδοί έστειλαν πάνω από το γήπεδο ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με τη σημαία της χώρας τους διαμορφωμένη στο σχήμα της "Μεγάλης Αλβανίας", με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να προσπαθεί να την κατεβάσει. Η συνέχεια στο VIDEO που ακολουθεί.


Συνελήφθη ο αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, η αστυνομία συνέλαβε τον Όλσι Ράμα, αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ως υπεύθυνο για το επεισόδιο με τη σημαία. Ο Ράμα συνελήφθη στην εξέδρα των επισήμων όπου καθόταν αντιπροσωπεία από την Αλβανία. Η αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Όλσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο.

Άλλα videos:



 

Πλατινί: "Κι αν υπήρχε βόμβα στο ελικοπτεράκι;"
Προβληματισμένος για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία την Τρίτη στο Βελιγράδι παρουσιάστηκε ο Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της UEFA δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και υποστήριξε πως οι καταστάσεις αυτές μεταξύ χωρών που έχουν πολιτική ένταση στις σχέσεις τους, είναι επικίνδυνες.

"Φανταστείτε να ήταν μία βόμβα κάτω από το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι. Τα επεισόδια αυτά είναι ντροπιαστικά. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, ειδικά σε χώρες που η πολιτική ένταση βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H επίμαχη σημαία


 
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς την κατεβάζει...


   ... οι Αλβανοί παίκτες αντιδρούν κι ακολουθεί πανδαιμόνιο
 







Ακόμα κι η μασκότ (αριστερά στη φωτό) το έβαλε στα πόδια!

Δείτε και videos:
http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: