Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Σαρρής σε Ρανιέρι: "Σταμάτα να είσαι τόσο καλός μαζί τους...»

«Σταμάτα να είσαι τόσο καλός μαζί τους...» 
"Σταμάτα να είσαι τόσο καλός μαζί τους...»Το ελεύθερο στον Ρανιέρι να πάρει τα μέτρα που απαιτούνται για να επιβληθεί στα αποδυτήρια της Εθνικής..
έδωσε ο Σαρρής στη συνάντηση που είχε με τον Ιταλό, όπως αποκαλύπτει η SportDay.
Το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Εθνικής, δεν φαίνεται -σε αυτή την φάση τουλάχιστον- να επηρεάζει την απόφαση των ιθυνόντων της ΕΠΟ να στηρίξουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αυτό προκύπτει και από την χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Σαρρή μαζί του. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό. «Σταμάτα να είσαι τόσο καλός άνθρωπος μαζί τους (με τους ποδοσφαιριστές) αυτοί είναι μαθημένοι αλλιώς», φέρεται να του είπε, σύμφωνα με την SportDay.

Ο Ιταλός από την μεριά περίμενε να δει μεγαλύτερο πάθος και προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του. «Πού ήταν η ψυχή και το πάθος του Μουντιάλ. Τι άλλαξε έκτοτε; Κάτι συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δύο άνδρες θα έχουν εκ νέου συνάντηση σε μία εβδομάδα, καθώς ο Ρανιέρι θα βρεθεί στην Ελλάδα για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Αποδυτήρια σε… σύγχυση

Η ΕΠΟ στηρίζει τον Κλαούντιο Ρανιέρι, στα αποδυτήρια όμως της Εθνικής -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- έχουν δημιουργηθεί δύο τάσεις. Κάποιoι διεθνείς θεωρούν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ άλλοι έχουν εμπιστοσύνη στον Ιταλό.

Επικοινωνία με «Κάρα» και παίκτες

Ο Ρανιέρι είχε τετ-α-τετ και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον Γιώργο Σαρρή. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκτός από την άποψη του προπονητή και του «Κάρα» μίλησε και με αρκετούς διεθνείς μετά το ματς με την Β. Ιρλανδία.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: