Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΠΑΟΚ: Τελειώνει θετικά σήμερα η μεταγραφή Μυστακίδη

 
Συμφωνα με τον Νίκο Πετρουλάκη και την εκπομπή του στον ΑΡΕΝΑ 89,4, κλείνει θετικά το θέμα του Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ.Η ...
πλευρά του παίκτη και του ΠΑΟΚ σήμερα θα καταλήξουν σε συμφωνια και ο παίκτης θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πολωνία.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που δοκιμαζόταν από την περασμένη Τετάρτη είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.
Επίσης και το ρεπορτάζ του http://www.contra.grλέει:..
Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να δοκιμαστεί ο Γιάννης Μυστακίδης του ΠΑΟΚ στο Εκατοχώρι από την περασμένη Τετάρτη (2/7). Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε από το μικροσκόπιο του Άγγελου Αναστασιάδη, που σύμφωνα με πληροφορίες έκανε θετική εισήγηση για την απόκτηση του.
Ήδη από χθες, άρχισαν οι συζητήσεις για την τελική συμφωνία, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα και ο νεαρός παίκτης θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία.
Ο Μυστακίδης μεγάλωσε στην Κατερίνη και σε ηλικία 16 ετών πήγε στη Χόφενχαιμ, όπου αγωνίστηκε στην U17. Πέρασε από την U19 της Ανχάιμ, πριν καταλήξει στην β' ομάδα της Φράιμπουργκ από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Κέρδισε συμβόλαιο

Κέρδισε συμβόλαιο
Θετική είναι η εισήγηση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Μυστακίδη, που δοκιμάστηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο Ελατοχώρι.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδειξε κάποια καλά στοιχεία και έτσι δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, αποτελώντας μία κίνηση με χαμηλό ρίσκο από τη στιγμή που είναι ελεύθερος και οι απολαβές του θα είναι μικρές.
Από paok24.com

Προχωρά στην απόκτηση του Μυστακίδη

fhff
Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα δοκιμασίας ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Μυστακίδης, είναι πιθανό να συμφωνήσει σήμερα οριστικά με τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης Μυστακίδης συμμετείχε από την περασμένη Τετάρτη (2/7) στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τις ικανότητες του 20χρονου επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε θετική εισήγηση για την απόκτηση του.
Ήδη από χθες, άρχισαν οι συζητήσεις για την τελική συμφωνία, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα και ο νεαρός παίκτης θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία.
Ο Μυστακίδης μεγάλωσε στην Κατερίνη και σε ηλικία 16 ετών πήγε στην Χόφενχαιμ, όπου αγωνίστηκε στην U17. Πέρασε από την U19 της Μανχάιμ, πριν καταλήξει στην β΄ ομάδα της Φράιμπουργκ από την οποία έμεινε ελεύθερος.
ΑΠΟ http://radio-net.gr/v1/?p=6693

Δεν υπάρχουν σχόλια: