Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

O Μπόλαρης απαντά στα περί επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ

 
Με μια δήλωση όπου ξεκαθαρίζει ότι παραμένει βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης και των μικρομεσαίων Ελλήνων, απάντησε ..
χθες ο Μάρκος Μπόλαρης στα σενάρια περί επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ. Όπως δήλωσε, στην πολιτική του διαδρομή λειτουργεί και επιλέγει με κριτήρια πολιτικά και διευκρίνισε πως η απόστασή του από το ΠΑΣΟΚ δεν υπαγορεύθηκε από προσωπικές αντιθέσεις, αλλά από τη μετάλλαξη του κόμματος και την προς τα δεξιά ολίσθησή του. 
«Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται συνεχώς τότε δεν είναι λάθος αλλά συνιστά αλλαγή πολιτικής και μετατόπιση» ανέφερε μεταξύ άλλων εκφράζοντας εκ νέου την αντίθεσή του στην πολιτική της ύφεσης. «Κρίσιμη αναγκαιότητα σήμερα είναι η αλλαγή πολιτικής, με την κατάθεση ενός εθνικού, αναπτυξιακού σχεδίου για την Ελλάδα. Γι΄ αυτό είναι απαραίτητες οι συνεργίες όλων των προοδευτικών δυνάμεων, που στην πράξη κι όχι διακηρυκτικά, παρεμβαίνουν καθημερινά στην πολιτική ζωή για την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη» καταλήγει. Αν και οι πολιτικές ανακυβισθήσεις είναι της μόδας, κάποιοι της αποφεύγουν (για πόσο δεν ξέρω)! 
ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: