Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οριστικά εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Φαλκάο

Οριστικά εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο άσος της Κολομβίας Φαλκάο  
Χωρίς τον Τίγρη της, τον Ρανταμέλ Φαλκάο, θα συμμετάσχει τελικά η Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.Ο κορυφαίος..
ποδοσφαιριστής της πρώτης αντιπάλου της εθνικής μας ομάδας στους αγώνες του Μουντιάλ έχασε τη δύσκολη μάχη με τον χρόνο που έδινε από τον Ιανουάριο όταν υπέστη ρήξη χιαστών σε αγώνα της Μονακό.
Ο προπονητής των Τρικολόρ Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν κράτησε την υπόσχεσή του και περίμενε μέχρι το τελευταίο λεπτό τον Φαλκάο, προτού ανακοινώσει τους 23 που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία.
Ο Φαλκάο συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας σε προάστιο του Μπουένος Αϊρες και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, αυτό δεν ήταν αρκετό για να συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού πιθανός υποτροπιασμός του τραυματισμού του θα έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την καριέρα του.
«Δεν είναι καλή βραδιά», είπε ο Πέκερμαν εμφανώς απογοητευμένος. Εκτός του Φαλκάο από την αποστολή της Κολομβίας αποκλείστηκαν οι Λουίς Αμαράντο Περέα και Λουίς Μουριέλ.
«Είναι δύσκολη στιγμή και για τους τρεις μας. Ονειρευόμασταν να συμμετάσχουμε στο Μουντιάλ, όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου που θα παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε ο Φαλκάο.
Η απουσία του άσου της Μονακό από την Κολομβία θα της στερήσει αρκετές λύσεις στην επίθεση, τις οποίες θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι Μπάκα, Γκουτιέρες, Τζάκσον Μαρτίνες και Ράμος Ιμπάρμπο.
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: