Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Γιατί «κόβουν» Πρετεντέρη από το δελτίο ειδήσεων του Mega

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKDL9smuVnaLq-yWn9-u2WXFLLnmMJUyHlJiCHxbBREkQVShyphenhyphenXh2HH8gEHj8r4DSacWYJsmIgyi9KZANbQ-7ZQ2u9OiNher1sGRYTcD5v6Oj3w_SsvclR-fw9kd0ylIKGUX3hUJ01jx6lq/s1600/TROMAKTIKO.jpg 
Γιατί «κόβουν» τον Πρετεντέρη από το δελτίο ειδήσεων του Mega; Μαύρες πλερέζες έχουν κατεβάσει οι υπεύθυνοι του Mega για τα ..
χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του άλλοτε δυνατού χαρτιού τους, που ήταν το δελτίο ειδήσεων των 8...
Ο διευθυντής ειδήσεων του Καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητά λύση, την οποία ελπίζει ότι θα βρει σε ένα νέο μοντέλο ενημέρωσης που θα βασίζεται σε νέα πρόσωπα που θα είναι απαλλαγμένα από τη φθορά του παρελθόντος.
Αιτία για τις αλλαγές, είναι η πολύ κακή πορεία του δελτίου που ξεκίνησε με την απώλεια της πρώτης θέσης τον περυσινό Δεκέμβριο και συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Το μέγεθος του προβλήματος φαίνεται από το γεγονός ότι το δελτίο βρίσκεται στην τρίτη θέση από άποψη τηλεθέασης
Στους διαδρόμους της Μεσογείων σύμφωνα με τα όσα γράφει το exedra.gr ψιθυρίζεται έντονα ότι αναζητούνται νέοι σχολιαστές, ενώ ευθύνες αποδίδονται στα σχόλια του Γιάννη Πρετεντέρη.
Η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι με τα σχόλια του απομακρύνει τηλεθεατές που δεν συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική.
http://www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: