Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ντοκουμέντα: Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα.


Ντοκουμέντα: Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα στο χέρι -Οταν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ντύνονταν Ναζί [εικόνες]. Αποκαλυπτήρια για ..
τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αποτελεί μια σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων που έρχεται στο φως και δείχνει τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να αποδίδουν τιμή στους Χίτλερ-Μουσολίνι.

Η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευει τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να φωτογραφίζονται μπροστά από το «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα, ενώ η εφημερίδα παραθέτει και «στιγμιότυπο» και από το νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, με αφορμή τα γενέθλια του Φίρερ. Παράλληλα, πριν από δύο χρόνια, μέλη της Χρυσής Αυγής, με «πρωτομάστορα» τον Ηλία Κασιδιάρη, γιόρτασαν το θερινό Ηλιοστάσιο με τη σβάστικα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα ναζισμού από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής.

Ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος και ο δεύτερος τη τάξει Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται μόνοι ή από κοινού με αρκετή υπερηφάνεια υψώνοντας το δεξί χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό, έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα.


 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη σβάστικα στο μπράτσο

Αποκαλυπτική είναι δε, η φωτογραφία από τα γραφεία του κόμματος, όπου η σβάστικα έχει αντικατασταθεί από ένα ακόμη πιο μισητό σύμβολο, αυτό των αιμοσταγών Ες Ες.

 

Ο Χρήστος Παππάς μπροστά από το σύμβολο των Ες Ες χαιρετά ναζιστικά

Μάλιστα ο Χρήστος Παππάς δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε στάση προσοχής και με τη σβάστικα στο μπράτσο την ώρα που χαιρετά ναζιστικά στο γερμανικό νεκροταφείο.

 

Ο Χρήστος Παππάς αποτίει φόρο τιμής στο γερμανικό νεκροταφείο

 

Ο Χρήστος Παππάς μπροστά από τη σβάστικα κάτω από την οποία αναγράφεται το όνομα του διαβόητου διοικητή του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς, Ρούντολφ Χες


 

Η δικογραφία βρίθει ντοκουμέντων από τα χρόνια της νιότης του Χρήστου Παππά

Τέλος, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και φωτογραφικό υλικό που ενδυναμώνει το επιχείρημα για παγανιστικές τελετές εκ μέρους των μελών της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με τον Ηλία Κασιδιάρη και με συντροφιά μασκοφόρων μελών της οργάνωσης, που κρατούν τη ναζιστική σημαία κατά την έναρξη του θερινού Ηλιοστασίου.

 
Παγανιστική τελετή από μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά το θερινό Ηλιοστάσιο το 2012. Κεντρικό σύμβολο η σβάστικα
Φωτογραφίες: Εφημερίδα των Συντακτών
http://on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: