Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο Χίτλερ ήταν δισεκατομμυριούχος και... φοροφυγάς!

http://www.mousaios.gr/wp-content/uploads/2014/04/hitler-eva.jpg Μεγαλοαπατεώνας αποδεικνύεται ο Αδόλφος Χίτλερ που φαίνεται ότι έβγαζε από παντού χρήματα για τα οποία δεν πλήρωνε δεκάρα σε φόρους ..
στο κράτος το οποίο μάλιστα το είχε φτιάξει ο ίδιος με τέτοιον τρόπο ώστε να... εισπράττει
Όπως αποκάλυψε το BBC ο Χίτλερ είχε μια αμύθητη περιουσία. Χρήματα, ακίνητα έργα τέχνης κοσμήματα... Η περιουσία του σε σημερινά χρήματα θα υπολογιζόταν στα 4,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Τώρα πάντως επιδεικνύεται ότι εκτός από αρχηγός του ναζιστικού κράτους ήταν και ... φύρερ της φοροδιαφυγής. Δεν πλήρωνε τίποτε αν και εισέπραττε από παντού. Για παράδειγμα η κατοχή του βιβλίου του "ο Αγών Μου" ήταν υποχρεωτική για τους Γερμανούς. Από το βιβλίο η Χίτλερ εισέπραττε χρήματα για τα πνευματικά δικαιώματα. Μάλιστα το γερμανικό κράτος στους γάμους έκανε δώρο στο ζευγάρι το βιβλίο και στη συνέχεια απέδιδε στον Αδόλφο Χίτλερ τα πνευματικά δικαιώματα...
Μιλάμε για καραμπινάτη απάτη αφού αρχηγός του κράτους δεν ήταν άλλος από τον ίδιο.
Λέγεται μάλιστα ότι εισέπραττε χρήματα για τις αφίσες που τον απεικόνιζαν κλπ
Ουσιαστικά είχε φτιάξει ένα σύστημα ώστε να εισπράττει από παντού και φυσικά ως αρχηγός του κράτους δεν πλήρωνε τον παραμικρό φόρο.
Η περιουσία του μάλιστα ήταν πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που παρουσιαζόταν επισήμως.
Μετά το θάνατό του αποκαλύφθηκε μια επτασέλιδη διαθήκη του στην οποία τα στοιχεία έδειχναν μια τεράστια περιουσία που είχε αποκτηθεί με άγνωστα μέσα.
ΠΗΓΗ:Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: