Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αδειάζουν τα γραφεία τους οι συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα

image
Αδειάζουν τα γραφεία τους από χαρτιά και έγγραφα οι συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών, ενόψει του επικείμενου ανασχηματισμού...

Οι φήμες για το ενδεχόμενο αποχώρησης του κυρίου Γιάννη Στουρνάρα από την Πλατεία Συντάγματος, υποχρέωσε τους συνεργάτες του να κάνουν μια «εκκαθάριση» στα έγγραφα της τελευταίας διετίας.
Το μεσημέρι σήμερα οι καθαρίστριες του υπουργείου κατέβαζαν κατά δεκάδες από τον 6ο όροφο όπου εδρεύει το επιτελείο του κυρίου Στουρνάρα, μεγάλες μαύρες σακούλες γεμάτες με «λεπτοκομμένα» χαρτιά από σχέδια νόμων και σχέδια αλληλογραφίας με την τρόικα, τα οποία πέρασαν από καταστροφείς εγγράφων.

Ωστόσο στο υπουργείο Οικονομικών προετοιμάζονται και για την επίσημη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ, η οποία αναμένεται αύριο στις 7 το απόγευμα από την Ουάσιγκτον.

Σήμερα πάντως, σύγχυση επικράτησε όταν διαπιστώθηκε πως ο Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται εκτός Ελλάδας, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί η πραγματοποίησή του και ο σκοπός του. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ο κύριος Στουρνάρας διευκρίνισε πως πως είχε πάει στο Παρίσι για θέματα της ελληνικής Προεδρίας και του Ecofin.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: