Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η ΕΒΕΠ

Η. Χατζηχριστοδούλου: Στόχος μας οι 20.000 επισκέπτες. Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για την 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας ..
που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Φέτος, συνδιοργανωτής στην έκθεση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας θα είναι ο Δήμος Κατερίνης, ο Εμπορικός Σύλλογος, αλλά και η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ενώ η 6η ΕΒΕΠ για άλλη μια φορά τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

 
Σε χθεσινή συνέντευξη τύπου οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στην Έκθεση απευθύνοντας κάλεσμα στις επιχειρήσεις να συμμετέχουν σ’ αυτήν για την ανάδειξη των προϊόντων τους, αλλά και στους πολίτες να την επισκεφθούν για να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις της Πιερίας αλλά και της Μακεδονίας γενικότερα.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας έκανε την εκτίμηση ότι φέτος οι υποδομές θα είναι καλύτερες και η εμπειρία ακόμη μεγαλύτερη, στοιχεία που όπως είπε θα μειώσουν στο ελάχιστο τυχόν λάθη του παρελθόντος. Στόχος των διοργανωτών, όπως είπε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, είναι φέτος οι επισκέπτες να αγγίξουν τις 20.000 ώστε να γνωρίσουν όλοι τα προϊόντα της Πιερίας και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάλιστα, το κόστος της ενοικίασης φέτος «κατεβαίνει» ακόμα περισσότερο, από τα 19 ευρώ το τ.μ. που ήταν πέρυσι στα 17 ευρώ το τ.μ. και αυτό γιατί όπως είπε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, στη διοργάνωση συμμετέχει και η Αντιπεριφέρεια Πιερίας.

Τέλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης που έθεσε υπό την αιγίδα του υπουργείου την Έκθεση.

Ο κ. Μπουρονίκος

Ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία και το καλό αποτέλεσμα που υπήρχε από τις προηγούμενες εκθέσεις τονίζοντας πως ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει ενεργά στην έκθεση η οποία κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και με μεγαλύτερη ανταπόκριση στην Κεντρική Μακεδονία. «Πρώτα οφείλουμε να προσφέρουμε και μετά να περιμένουμε ανταμοιβή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουρονίκος ο οποίος κλείνοντας ζήτησε από τους επιχειρηματίες να καταθέσουν τις προτάσεις τους έτσι ώστε η έκθεση να γίνει ακόμα καλύτερη.

Ο κ. Ρουκάς

Ο Ειδικός Συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Δημήτρης Ρουκάς υπογράμμισε πως στόχος της έκθεσης είναι η ανάπτυξη και ανάδειξη του επιχειρηματικού προφίλ της Πιερίας αλλά και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας. «Η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια Πιερίας θα βρίσκεται αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να βγούμε από την κρίση» σημείωσε.

Ο κ. Ρέχας

Το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος είναι πάντα δίπλα σε όποια καλή ενέργεια βοηθά τους επιχειρηματίες και τα μέλη του υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ρέχας.

Τέλος, ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη τόσο σε συμμετοχές όσο και σε επισκεψιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: