Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο φίλος της 37χρονηςσκότωσε τον «Μπρούνο»-ΒΙΝΤΕΟ

Ρόδος: Ο φίλος της 37χρονης ερωμένης του σκότωσε τον «Μπρούνο» Ρόδος: Ο φίλος της 37χρονης ερωμένης του σκότωσε τον «Μπρούνο».Ο 64χρονος Ηλίας Φανούρης, γνωστός ως «Μπρούνο», στο..
ντοκιμαντέρ «Οι Κολοσσοί του Ερωτα»
Επρόκειτο για μία από τις πιο καλτ φυσιογνωμίες των δεκαετιών του '70 και του '80 και το όνομά του είχε συνδεθεί με το περιλάλητο «Greek kamaki».

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο «Μπρούνο» έπεσε θύμα δολοφονίας. Η Αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση: έναν 35χρονο και μία 37χρονη βουλγαρικής υπηκοότητας, οι οποίοι είχαν διαφύγει στη Χαλκιδική και φέρονται να δολοφόνησαν τον 64χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες μετήχθησαν στη Ρόδο και θα οδηγηθούν την Παρασκευή στην ανακρίτρια του νησιού.

Το άψυχο σώμα του Ηλία Φανούρη είχε βρεθεί απανθρακωμένο στις 13 Ιουνίου στο μικρό σπίτι όπου διέμενε στην οδό Πεισάνδρου 10, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Η φωτιά είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και η μονοκατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 64χρονου «Μπρούνο» δεν προήλθε από τη φωτιά, αλλά είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας που είχε προηγηθεί.

Η ένταση της φωτιάς και η ταχύτητα με την οποία απλώθηκε στον χώρο προβλημάτισαν από την αρχή την Αστυνομία και την Πυροσβεστική που θεώρησαν ως κυρίαρχο να πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

Περίοικοι ανέφεραν ότι το μοιραίο βράδυ ακούστηκε από το σπίτι φασαρία «σαν έντονος καυγάς».

Ποιος ήταν ο Μπρούνο

Ο 64χρονος «Μπρούνο» ήταν πολύ γνωστός στο νησί της Ρόδου και - σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή» - βρισκόταν πάντα «στο επίκεντρο της τουριστικής αγοράς» όπου εργαζόταν είτε ως πωλητής είτε ως έμπορος.

Είχε πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στα «καμάκια» της Ρόδου με τίτλο «Οι Κολοσσοί του Ερωτα» («Colossi of Love») που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης του 2012.

Στο ντοκιμαντέρ εξομολογείται ότι είχε κοιμηθεί με περίπου 4.500 γυναίκες ενώ οι κατακτήσεις του είχαν φτάσει τις 6-7 γυναίκες ημερησίως. «Για να αποκτήσεις μια γυναίκα έπρεπε να πεις και ένα ψέμα. Οχι σκληρό όμως, ωραίο», είχε παραδεχθεί στο ντοκιμαντέρ.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη «Ροδιακή» λίγες ώρες μετά την τραγωδία, τον περιέγραψαν ως έναν βιοπαλαιστή που διέμενε μόνος του στο συγκεκριμένο σπίτι και προσπαθούσε να επιβιώσει κυνηγώντας το μεροκάματο.

ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: