Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Με απουσίες ο Αιγινιακός με τον Ολυμπιακό Βόλου


Στο άνευ σημασίας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Γιώργος Λιόλιος δεν θα έχει δύο παίκτες μαζί του
Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Αιγινιακός μετά το ρεπό, καθώς χθες ολοκληρώθηκε...
ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Βόλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Όσοι αγωνίστηκαν στο περασμένο παιχνίδι με τα Χανιά ακολούθησαν πρόγραμμα μερικής αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις με αγωνιστικά τετράγωνα.
Στα αγωνιστικά, στη δράση επιστρέφει ο Φαμπίνιο που εξέτισε τη ποινή της τιμωρίας του, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι Λαζαρίδης και Πέντα που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Αιγινιακός, Δόξα και Γεωργιάδης!
Τι δουλειά έχει ο Γιώργος Γεωργιάδης με την πιθανή συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό ή την Δόξα Δράμας; Ρωτήσαμε, μάθαμε και σας ενημερώνουμε για τις σκέψεις του Σαββίδη.
Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να μοιράζει δανεικούς δεξιά-αριστέρα την ερχόμενη σεζόν. Θα έχει το δικό του δίκτυο ώστε όσοι δεν βρίσκουν θέση στην πρώτη ομάδα, να είναι σε αγωνιστική δράση και να μη μένουν σε απραξία.
Ήδη έχει γίνει επαφή με τον Αιγινιακό και ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να επενδύσει σε αυτήν την ιστορία μέσω συνεργασίας. Που κολλάει τώρα ο Γιώργος Γεωργιάδης;
Είτε ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κάνει μπάσιμο στον Αιγινιακό είτε στην Δόξα Δράμας, ο Γεωργιάδης που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί σ αυτό το πρόζεκτ.
Θα γίνει κουβέντα τις επόμενες μέρες, με την άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, για το μέλλον του Γεωργιάδη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Δικέφαλο σκέφτονται να αναλάβει σημαντικό πόστο στην ομάδα που θα πιάσει το... ασπρόμαυρο τζόκερ.
Έγινε η συνέλευση-απολογισμός
Τι συνέβη στην ανοιχτή συγκέντρωση για την ομάδα της Πιερίας, που σχεδιάζει σιγά-σιγά την επόμενη μέρα. Χωρίς Πέντα-Λαζαρίδη με Ολυμπιακό Βόλου, γυρνά ο Φαμπίνιο.
Παρουσία περίπου 70-80 ατόμων, διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας η ανοιχτή συγκέντρωση για τον Αιγινιακό, στο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ στο Αιγίνιο.
Στην άτυπη γενική συνέλευση το λόγο πήρε κυρίως ο πρόεδρος, Γιώργος Καρανικόλας, κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει, αγωνιστικά και οικονομικά, ενώ τονίστηκε ότι η ομάδα ήταν υγιής και νοικοκυρεμένη και δεν έχει ιδιαίτερα χρέη.
Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν «περπατήσει» το εγχείρημα για τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να υπάρξουν γραπτές κατοχυρώσεις και δικλείδες, για να μετουσιωθεί σε πράξη η θετική διάθεση των δυο πλευρών.
Κάποια άλλη συνέλευση δεν ορίστηκε, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται με ενδιαφέρον για τους κυανόλευκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: