Από τη Σχολή Επιμελητηρίου Πιερίας Απονομές Πιστοποιητικών σεμιναρίων Τεχνικού Ασφαλείας και Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων14.02.2014 Τοπικά
Εκδήλωση απονομής των Βεβαιώσεων σε επιχειρηματίες που παρακολούθησαν επιτυχώς τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν  το β' εξάμηνο του 2013 από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Επιμελητήριο. Πρόκειται για....
τα σεμινάρια στα αντικείμενα: Τεχνικού Ασφαλείας Β' και Γ' κατηγορίας και Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, της Β' Αντιπροέδρου κ. Ματούλας Βελώνη, του οικονομικού επόπτη κ. Παύλου Μπατάλα και των μελών του Δ.Σ. κ. Νίκου Αποστολόπουλου, κ. Θανάση Ναβροζίδη, κ. Χρήστου Νάνου, κ. Χάϊδως Παπαχατζή και κ. Πέτρου Τερζή.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας καλωσόρισε του παρευρισκομένους και ευχήθηκε καλή χρονιά. Αναφερόμενος στη λειτουργία της Σχολής σημείωσε ότι «συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική τη λειτουργία της Σχολής κατόπιν απαίτησης των μελών μας. Στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των επιχειρηματιών της περιοχής μας για κατάρτιση και εκπαίδευση.

Η κατοχή βεβαιώσεων που να πιστοποιούν τη γνώση σε θέματα «τεχνικού ασφαλείας Β' και Γ' κατηγορίας» καθώς και της «Ασφάλειας και Υγιεινής των Τροφίμων» είναι υποχρεωτικές από το νόμο.

Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι η διοίκησή μας αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη που με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια παρέχει άμεσα στα μέλη μας τη δυνατότητα υλοποίησης αυτών των σεμιναρίων ώστε να μπορούν να ασκούν τα παραπάνω καθήκοντα. Θα συνεχίσουμε σ' αυτό το δρόμο που χαράξαμε καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες για κατάρτιση των επιχειρηματιών της Πιερίας».