Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου) - Στις 17 Μαρτίου νέα δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών για επιλογή σε ομάδες της Γερμανίας


Νέα δοκιμαστικά στις 17 Μαρτίου (Δευτέρα) και ώρα 15.30 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου, προκειμένου να γίνουν οι επιλογές ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου).
Υπεύθυνος της ...
διοργάνωσης ο KOSTAS MISTAKIDIS, SCOUTING/GREECE της SPORT EXPERTE, με την παρουσία και την ευθύνη των επιλογών για την SPORT EXPERTE τον κύριο OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY, SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT) και τον Andre Kubler.
Δεύτερη φορά δοκιμαστικά μέσα στην ίδια χρονιά. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετά παιδιά, και γίνεται η επιλογή από τον Κώστα Μυστακίδη (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974/328920).
Τα παιδιά αυτά θα είναι γεννηθέντες αποκλειστικά και μόνο το 1998 και 1999.
Η Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου), με τις άρτιες εγκαταστάσεις της, την οργάνωσή της, την επιστημονική ποδοσφαιρική εκπαίδευση, έχει δώσει δείγματα γραφής και έχει προωθήσει αρκετά παιδιά σε μεγάλες ομάδες, μέσα από τα δοκιμαστικά με τους Γερμανούς σκάουτερ δίνει και επιπλέον δυνατότητες για έξοδο σε Ευρωπαϊκή καριέρα, όσων έχουν την δυνατότητα και την ποδοσφαιρική ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: