Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Τούρτες με "κοκαΐνη" σε γνωστό σούπερ μάρκετ

Τούρτες που πωλούνται από τη γαλλική αλυσίδα σούπερ-μάρκετ Carrefour της Αργεντινής και οι οποίες στην ετικέτα των συστατικών τους, αναγράφεται μεταξύ άλλων η φράση «κοκαΐνη: 12 γραμμάρια» έχει προκαλέσει χιονοστιβάδα ειρωνικών αντιδράσεων στα...
MME της χώρας αλλά κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα.
Η γαλλική αλυσίδα η οποία διαθέτει περισσότερα από 500 καταστήματα στην Αργεντινή, ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τους πελάτες της, αναφέροντας ότι το περιστατικό αποτελεί «ένα κακόγουστο αστείο» από έναν υπάλληλο της αλυσίδας των προμηθευτών της.

«Θέλουμε να καθησυχάσουμε τους πελάτες μας στην Αργεντινή, βεβαιώνοντας τους ότι δεν υπάρχουν περίεργα συστατικά στα κέικ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας η οποία για παν ενδεχόμενο απομάκρυνε αμέσως από τα ράφια των καταστημάτων της τα προϊόντα που φέρουν αυτήν την ετικέτα.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Αργεντινή όμως ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το θέμα και ο παρουσιαστής του ειδησεογραφικού καναλιού C5N, πέρασε ένα τέταρτο της ώρας δίνοντας πληροφορίες και δείχνοντας τα επίμαχα κέικ στην κάμερα . «Είχα ήδη δει κέικ με μαριχουάνα , αλλά όχι κέικ με κοκαΐνη» ανέφερε.

«Ο Παμπλο Εσκοβάρ από τον ουρανό πρέπει να το σκέφτηκε αυτό» ανέφερε χαριτολογώντας ένας χρήστης στο Facebook. «Για την Carrefour , η κοκαΐνη είναι νόμιμη» έγραψε μια άλλη χρήστης του διαδικτύου στο twitter.

«Αν έχετε αγοράσει μια τούρτα που αναφέρει στην ετικέτα "12 γραμμάρια κοκαΐνης" , και αυτά δεν υπάρχουν τότε η Carrefour θα πρέπει να σας αποζημιώσει για δόλια πώληση» , έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Εν τω μεταξύ , άλλοι χρήστες ανησυχούν για την τύχη του υπαλλήλου που έκανε τη φάρσα, φοβούμενοι ότι έχει ήδη απολυθεί.
http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: