Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Αυστραλία: Αυστραλός ανέσυρε τον Σταυρό στον αγιασμό των υδάτων της Μελβούρνης που έγινε από την ομογένεια

 

του ανταποκριτή μας Σ. Χατζημανώλη
Ένας Αυστραλός ανέσυρε τον Σταυρό από την θάλασσα κατά τον αγιασμό των υδάτων στη Μελβούρνη. Πρόκειται για τον Nathan Taylor, ο οποίος μαζί με Έλληνες φίλους του βούτηξαν για τον σταυρό στην ...
τελετή που έγινε στην παραλία του Φράνκστον. Ο Αυστραλός όμως ήταν ο πιο τυχερός και πήρε την ευλογία του Επισκόπου Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβου που χοροστάτησε στην τελετή που οργάνωσε ναός των Θεοφανείων της Κοινότητας του Φράνκστον που γιορτάζει σήμερα.
Πολυάριθμοι πιστοί, πολλοί και οι επίσημοι στην τελετή που αν και καλοκαίρι έγινε με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους. Μαζική ήταν η συμμετοχή και στον άλλο μεγάλο εορτασμό που έγινε στην παραλία του Ράι από τον ναό της Παναγίας της Καμαριανής, όπου εντυπωσίαζαν και τα πολλά σκάφη ομογενών.
Τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν σήμερα σε όλη την Αυστραλία από τους Έλληνες Ορθόδοξους, αλλά οι κεντρικοί εορτασμοί θα γίνουν την Κυριακή.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.
http://omogeneia.ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: