Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ρωγμώδες κάταγμα λεκάνης για την Αγκελα Μέρκελ - ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ

Ρωγμώδες κάταγμα λεκάνης για την Αγκελα Μέρκελ
Με πατερίτσες θα κυκλοφορεί για αρκετό διάστημα η Γερμανίδα καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ, η οποία υπέστη ρωγμώδες κάταγμα (ράγισμα) λεκάνης μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην Ελβετία. Το ατύχημα συνέβη πριν από...
την Πρωτοχρονιά αλλά δημοσιοποιήθηκε μόλις σήμερα από τη γερμανική κυβέρνηση
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, η κυρία Μέρκελ θα πρέπει να αναπαυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ ήδη αναγκάστηκε να ακυρώσει μία σειρά συναντήσεων που είχαν προγραμματισθεί για τις επόμενες 20 ημέρες κατα τις οποίες θα συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ.
Οπως περιέγραψε ο εκπρόσωπος της Αγκελας Μέρκελ, η γερμανίδα καγκελάριος τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι, στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας. Την στιγμή της πτώσης κινείτο «με μικρή ταχύτητα» κατά τον Ζάιμπερτ, που πάντως αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ρωγμώδες κάταγμα λεκάνης για την Αγκελα Μέρκελ
Πάντως, το κάταγμα δεν είναι τόσο σοβαρό, καθώς μπορεί να περπατήσει με πατερίτσες, κατά την ίδια πηγή.
«Φυσικά η καγκελάριος μπορεί να εργαστεί και επικοινωνεί πλήρως με τους συνεργάτες της», διευκρίνισε ο Ζάιμπερτ.
Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, σε φωτογραφίες αρχείου, όταν είχε κάνει εγχείρηση μηνίσκου στο αριστερό πόδι το 2011.
Η Μέρκελ είχε προγραμματισμένο ταξίδι στην Πολωνία τις επόμενες ημέρες. Αμέσως μετά είχε συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
Την Τετάρτη πάντως αναμένεται να παραστεί στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης, το πρώτο της κυβέρνησης συνασπισμού με τους Σοσιαλιστές του SPD.
Η Μέρκελ, η οποία είναι δεινή σκιέρ, έκανε σκι και αυτή (όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ) εκτός πίστας σε ανοιχτή έκταση (cross-country skiing όπως λέγεται).
Μετά την πτώση, η ίδια πίστεψε ότι δεν είχε κάτι παραπάνω από μελανιές, αλλά η επιμονή του πόνου από την πτώση την οδήγησε να ελέγξει λεπτομερώς την υγεία της, οπότε και αποκαλύφθηκε το ρωγμώδες κάταγμα στην λεκάνη.
http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: