Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Νέες αποκαλύψεις από την οικογενειακή τραγωδία στο Άργος - Δείτε το video

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στο ΚΑΤ το 17χρονο κορίτσι από το Άργος και ο 47χρονος πατέρας του στο Τζάνειο που την πυροβόλησε εν ψυχρώ στη μέση του δρομου τη... Δευτέρα το μεσημέρι!
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του πατέρα. Στο Αργος όλοι είναι συγκλονισμένοι. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που τους είδαν τελευταίοι είναι συγκλονιστικές. «Εμείς είδαμε ξαφνικά να βγάζει το πιστόλι και να πυροβολεί!», λέει στην κάμερα του STAR ένας αυτόπτης μάρτυρας. Το μεσημέρι της Δευτέρας πατέρας και κόρη πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς. Αυτό που όλοι λένε στο Άργος και αποκαλύπτει το STAR σε εκείνο το μοιραίο γεύμα ο 47χρονος είχε καλέσει και την εν διαστάσει σύζυγό του. Εκείνη όμως δεν πήγε. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου περιγράφει εκείνη τη συνάντηση: «Μιλήσανε πάρα πολύ λίγο. Το μόνο που ρώτησε ο πατέρας το κορίτσι είναι τι θα πάρει να φάει.Όσοι ώρα έτρωγαν δεν μιλούσαν καθόλου». Γνωρίζει τον 47χρονο πολλά χρόνια και όπως λέει τους τελευταίους μήνες είχε κλειστεί στον εαυτό του. Εκείνη την ημέρα του έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του. Ήταν νευρικός και αμίλητος. «Ήταν πολύ σκεπτικός. Ήταν πάρα πολύ νευρικός. Σηκώθηκε τέσσερις-πέντε φορές από την καρέκλα. Μια έψαχνε τα τσιγάρα του, την άλλη το κινητό του και με κοιταζε και μένα περίεργα.» Επίσης του έκανε εντύπωση ότι ο 47χρονος άφησε το μηχανάκι του στην είσοδο του μαγαζιού κάτι που δεν συνήθιζε. Φεύγοντας από το εστιατόριο πήγαν με το μηχανάκι στην κάτω πλευρά της πλατείας και το κορίτσι κατέβηκε για να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου που ήταν μπροστά πάγωσε: «Βλέπω τον πατέρα της πάνω στο μηχανάκι, κατεβαίνει, βγάζει ένα μικρό όπλο, το οποίο εγώ το πέρασα για παιχνίδι και προχωράει προς την κοπέλα. Ακούω δυο πυροβολισμούς και γυρίζει, παίρνει το μηχανάκι και φεύγει. Η κοπέλα ήταν πεσμένη στο δρόμο, είχε λίγο επαφή. Κουνούσε τα μάτια και τα χέρια της!» 
Το απίστευτο οικογενειακό δράμα έχει σοκάρει τους κατοίκους στο Αργος. Ο 47χρονος είχε παλαιότερα επιχείρηση μαζί με τον αδελφό του και όλη η πόλη τον γνώριζε.
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη οργής τους 47χρονου και όπλισε το χέρι του. Η μητέρα του κοριτσιού, σε κακή ψυχολογική κατάσταση,  βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο ΚΑΤ στο πλευρό του παιδιού της. Οι αστυνομικοί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα και να της πάρουν κατάθεση προκειμένου να φωτίσουν τις σκοτεινές πτυχές της απίστευτης τραγωδίας. http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: