Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Άμεσα «δεκάρι» στον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία για Άμεσα «δεκάρι» στον ΠΑΟΚ
Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 
Κορυφώνονται οι εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση επιτελικού μέσου στον ΠΑΟΚ, έπειτα και από εντολή του Ιβάν Σαββίδη Η απόφαση για την απόκτηση του επιτελικού μέσου είχε...
παρθεί στον ΠΑΟΚ αμέσως μετά την έλευση του Μίροσλαβ Στοχ. Ωστόσο, η αύξηση της κίνησης των εισιτηρίων διαρκείας σε συνδυασμό με τους αγώνες που ακολουθούν απέναντι στη Σάλκε άνοιξε ακόμη περισσότερο την όρεξη των ανθρώπων του «δικέφαλου του Βορρά».
Η περίπτωση Κράσιτς
Την Πέμπτη, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία, μέσω τουρκικού δημοσιεύματος, πως ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει την πόρτα της Φενέρμπαχτσε για την περίπτωση του Μίροσλαβ Κράσιτς. Κάτι τέτοιο πάντως, δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού από την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι ενδιαφέρονται για Σέρβο μεσοεπιθετικό.
Έρχεται και ο στόπερ
Αφού δρομολογηθούν οι εξελίξεις με το «δεκάρι», αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Χουμπ Στέφενς θέλει να προσθέσει ακόμη ένα σέντερ μπακ στο ρόστερ καθώς δεν θεωρεί πως οι υπάρχουσες λύσεις μπορούν να «βγάλουν» ολόκληρη τη σεζόν.
Ξάνθη και κατασκοπεία
Στα αγωνιστικά, μπορεί να προέχει η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Ξάνθη τοΣάββατο στην Τούμπα, όμως παράλληλα υπάρχουν και οι κρίσιμες αναμετρήσεις απέναντι στη Σάλκε. Γι’αυτό το λόγο, αύριο άνθρωπος από το «δικέφαλο του Βορρά» θα βρεθεί στη Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της αντιπάλου στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: