Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Υπέγραψαν Χρήστος Καρτσαμπάς, Σίμος Παπαδόπουλος, Πόλυς Πέϊκος και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 
Συνεχίζει το μπαράζ των ανακοινώσεων η ΠΑΕ Πιερικός.
Έτσι μετά από την πρόσφατη απόκτηση των Ιασωνίδη, Κέρι, Πασχαλίδη, Σταύρε, Βάσσου, υπέγραψαν σήμερα και ανακοινώθηκαν.... από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ακόμη τέσσερις παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα του Πιερικού την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.
Χρήστος Καρτσαμπάς και Σίμος Παπαδόπουλος αποτελούν γνωστά πρόσωπα στους φιλάθλους του ιστορικού σωματείου της Πιερίας, ενώ οι 19χρονοι Πολυδεύκης Πέϊκος και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς αποτελούν το «νέο αίμα» που θα δώσουν συνέχεια σε αυτό που έχει να κάνει με το παρόν και μέλλον της ομάδας.
Σήμερα Δευτέρα 15/7 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνάντηση παικτών, τεχνικού τιμ και διοίκησης της ΠΑΕ Πιερικός στο στάδιο της πόλης, για να δοθούν οι ημερομηνίες που θα περάσουν εξετάσεις οι ποδοσφαιριστές καθώς και η ημέρα έναρξης των προπονήσεων.
Όπως είναι γνωστό η προετοιμασία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα μεταβεί ο Πιερικός στα τέλη Ιουλίου.
Ελεύθερος ο Μπελόσεβιτς
Εν τω μεταξύ μετά απο συζήτηση του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου με τον Ζόραν Μπελόσεβιτς που βρέθηκε το Σ/Κ στην Κατερίνη, λύθηκε το συμβόλαιο με τον Σέρβο επιθετικό ο οποίος θα συνεχίσει σε σύλλογο της αρεσκείας του.
Ο ποδοσφαιριστής ικανοποιήθηκε απο την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του Πιερικού και υπέγραψε την κοινή συνεναίσει λύση, χωρίς να έχει περεταίρω απαιτήσεις απο την ομάδα της Κατερίνης.
Για τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, θα ενημερώνεστε πλέον από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosfc.gr αφού το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έχει πλήρως αποκατασταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: