Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο θάνατός σου η ζωή μου

Κυριακή 09 Ιουνίου 2013
title
Νίκη Βόλου και Ηρακλής τα παίζουν όλα για όλα στο ματς του Πανθεσσαλικού (20:00), αφού όποια ομάδα ηττηθεί, μάλλον αποχαιρετά πρόωρα τις ελπίδες για...
άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Οι Βολιώτες μετρούν δύο βαθμούς και θέλουν να εκμεταλλευτούν την κόντρα Παναιτωλικού Βόλου, ούτως ώστε να πλησιάσουν στην κορυφή. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Νίκη δεν έχει ηττηθεί αλλά παράλληλα δεν έχει νικήσει, θέλοντας μπροστά στο κοινό της να κατακτήσει τους πρώτους της τρεις πόντους στα πλέι οφ.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέραν των τιμωρημένων Βέρτζου και Καρατζά.
Η αποστολή:
Βούρας, Καρακούτσης, Σαμαράς, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Χατζής, Κυριάκος, Σκούφαλης, Πουρτουλίδης, Ριζογιάννης, Παππάς, Λαλίν, Φλίγκος, Τζιώρας, Πιτταράς
Ακόμα πιο στενά είναι τα περιθώρια για τον Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς έχουν έναν βαθμό και σε περίπτωση που ηττηθούν δεν αποκλείεται οι ελπίδες τους για την πρώτη θέση να περιοριστούν στο ελάχιστο.
Ο «Γηραιός» θα εμφανιστεί πάνοπλος στη μάχη του Βόλου, με τον Σίνισα Γκόγκιτς να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα πέραν της γνωστής απουσίας του τραυματία Τάι.
Η αποστολή:
Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Γεωργίου, Λόπεθ, Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος Γ., Ισαάκ, Παληγεώργος Χ., Φερνάντεζ, Σουλίδης, Χιονίδης, Κιρόφσκι, Ντατίδης, Σαράφογλου και Σαββίδης.
http://m.novasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: