Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στέψη ή... παράταση;

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013
Στέψη ή... παράταση;
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τρίτη φορά στους τελικούς της Α1, την Τετάρτη (12/6, 21:00). Οι μεν "πράσινοι" προηγούνται 2-0 και πηγαίνουν στο ΣΕΦ με στόχο το...
sweep, που θα τους δώσει τον τίτλο, οι δε "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να μειώσουν και έπειτα να τα παίξουν όλα για όλα στο ΟΑΚΑ. Από τον ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι.
Με το "λουκέτο" που μπήκε στην ΕΡΤ να κυριαρχεί στα θέματα της επικαιρότητας, οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες για μεγάλη μάχη, τη στιγμή, μάλιστα, που οι διοικήσεις τους επιδόθηκαν σε έναν... πόλεμο ανακοινώσεων. Το ΣΕΦ θα "βράζει" απόψε και αυτό το στοιχείο θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ούτως ώστε να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Από την άλλη, το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει να "τελειώσει" τη σειρά στην έδρα του "αιώνιου" αντιπάλου και να κατακτήσει πανηγυρικά το τρόπαιο.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και θα παραταχθούν "πάνοπλοι". Από τους Πειραιώτες, ο Έισι Λο έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και μέχρι στιγμής δεν τον έχει αφήσει να προσφέρει αυτά που μπορεί στη σειρά των τελικών. Στην αντίπερα όχθη, ο Στεφάν Λάσμε άφησε πίσω του τις στομαχικές διαταραχές που αντιμετώπισε στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ και θα αγωνιστεί κανονικά στο ΣΕΦ.
Σχετικά, τώρα, με την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ΑΝΤ1 θα είναι αυτός που θα μεταδώσει τον τρίτο "αιώνιο" τελικό, ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. 
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας.
http://www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: