Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αποφασίστηκε ενότητα και στήριξη στην ομάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013
Δεν ήταν πολλοί αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ερασιτέχνη Πιερικού για την συζήτηση που δρομολογήθηκε να γίνει ώστε να καθοριστεί η επόμενη ημέρα στην.... ιστορική ομάδα της Πιερίας.
Ήταν "λίγοι και καλοί" εκεί και πήραν γενναίες αποφάσεις στήριξης του Κώστα Παπαδόπουλου μιας και είναι ο μόνος παράγοντας που επιθυμεί να κυβερνήσει το καράβι που λέγεται Πιερικός.
Βασική προϋπόθεση η συμμετοχή κι άλλων ανθρώπων στο Δ.Σ της ΠΑΕ Πιερικός, κάτι που ζήτησε και ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, η διαφάνεια, το νοικοκυριό και η καλή λειτουργία σε όλα (κατά το δυνατόν) επίπεδα.
Παραβρέθηκαν και σχολιάστηκε πολύ θετικά απο τους φίλους της ομάδας αυτό, οι βουλευτές της περιοχής Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Γιώργος Κωσταντόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, οι αντιδήμαρχος Νικος Παπαζιώγας, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. δήμου Κατερίνης Μάκης Παπαδημητρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χατζηκώστας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης, ο πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ Απόστολος Πόδας, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, ο Σ.Ο.Π, οι Μελανόλευκοι, ο Σ.Φ.Ι.Π., παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, αθλητικογράφοι και αρκετοί επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι της ομάδας.
Ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε για τη σημερινή δύσκολη κατάσταση στην ΠΑΕ, παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στο παρελθόν και αφού έκανε ένα οικονομικό απολογισμό της περσινής χρονιάς παρουσιάζοντας τα χρέη του συλλόγου, έκανε αναφορά και στο μπάτζετ πάνω στο οποίο μπορεί να στηθεί τη νέα χρονιά ο Πιερικός, δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα, με προϋπόθεση όμως τη στήριξη των φιλάθλων.

Στη συνέχεια μίλησαν οι βουλευτές, η αντιπεριφερειάρχης και ο δήμαρχος, δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξη τους στην ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλοι όμως τόνισαν ότι τέτοιες λύσεις δεν είναι μόνιμες γι αυτό και θα πρέπει να αναζητηθούν.
Τον λόγο στη συνέχεια πήραν απλοί φίλαθλοι για να τοποθετηθούν καθώς και ο γνωστός για τα θερμά Πιερικά του αισθήματα αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας, για να κλείσει την συζήτηση με την δευτερολογία του ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος.
Εντός των ημερών, θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα παλισιώσουν διοικητικά τον Κώστα Παπαδόπουλο στο διοικητικό σχήμα, ώστε να προχωρήσει το θέμα της στήριξης, της βοήθειας και της ενότητας για την οποία δεσμεύτηκαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην αίθουσα.


ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά είναι τα έξοδα της ΠΑΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Απόστολος Πόδας στη συγκέντρωση του Πιερικού (ΒΙΝΤΕΟ)


Πάντα στο πλευρό του Πιερικού ο Σάββας Χιονίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σοφία Μαυρίδου στο πλευρό του ιστορικού Πιερικού

Στο πλευρό του Πιερικού η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος στο πλευρό του Πιερικού (ΒΙΝΤΕΟ)
http://pieriasport.blogspot.gr
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: