Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ταραχή στα κανάλια - ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ

Μπακοδήμου και Σεργουλόπουλος θα παραμείνουν στο STAR  
Σάββατο 01 Ιουνίου 2013
Τι αλλαγές θα φέρει η επιστροφή Χατζηνικολάου, ποιοι «τρόμαξαν» περισσότερο με την είδηση και πώς θα «αντιδράσουν» οι απέναντι; 
Μπακοδήμου και Σεργουλόπουλος θα παραμείνουν στο STAR Προς το παρόν ο ίδιος ο Νίκος....
Χατζηνικολάου, μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με το STAR, όχι μόνο εξήγησε το λόγο της επιστροφής του στην τηλεόραση, αλλά επιβεβαίωσε την ενημερωτική στροφή που θα επιχειρήσει το κανάλι της Νέας Κηφισιάς.
Μπακοδήμου και Σεργουλόπουλος θα παραμείνουν στο STAR 

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real Fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε σε απορία ακροατή για τη Μάρα Ζαχαρέα (ακούγεται ότι θα αναλάβει το νέο κεντρικό δελτίο του STAR), ότι δεν γνωρίζει αν θα το παρουσιάζει όντως εκείνη από του χρόνου, αλλά δεν το βρίσκει κακή ιδέα καθώς θεωρεί τη Μάρα Ζαχαρέα «έμπειρη, σοβαρή και πάντα διαβασμένη». Οσον αφορά την παρουσία του ως σχολιαστή, στο δελτίο, είπε: «Οχι, δεν θα παρουσιάζομαι στο νεανικό δελτίο του STAR. Θα είμαι σχολιαστής, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, σε ένα νέο δελτίο που σχεδιάζει το STAR, με παρέμβαση στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα». Τέλος, σε ερώτημα γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο κανάλι, απάντησε: «Παρά το γεγονός ότι με προσέγγισαν διάφορα κανάλια όλον αυτόν τον καιρό, το STAR μου προσφέρει απόλυτη δημοσιογραφική ελευθερία».
Φυσικά η είδηση για την τηλεοπτική επαναφορά Χατζηνικολάου στις ειδήσεις, έστω και με γκεστ εμφάνιση, προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά εντός και εκτός STAR. Εντός, γιατί αρκετά συμβόλαια παρουσιαστών λήγουν και κάποιοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω της επικείμενης αλλαγής στο προφίλ του καναλιού. Πρώτος και καλύτερος ο Θοδωρής Δρακάκης, καθώς το συμβόλαιό του έχει λήξει και αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, είναι ο πρώτος που θα φαγωθεί. Αντίστοιχα και το συμβόλαιο της Χριστίνας Λαμπίρη λήγει τέλος Ιουνίου και μπορεί να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις.
Από την άλλη, καλυμμένοι είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου που θα παραμείνουν για ένα χρόνο στο κανάλι, καθώς το συμβόλαιό τους λήγει τον Αύγουστο του 2014. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Ελεονώρα Μελέτη με συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τον Αύγουστο του 2014. Από την άλλη, μένει να δούμε τι θα γίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου, με το συμβόλαιό της να λήγει σε 3 μήνες. Στο μεταξύ, η διοίκηση του σταθμού θέλει να επαναφέρει και την πρωινή ζώνη, με καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, εξ ου και οι συζητήσεις με την Πόπη Τσαπανίδου.
Στα απέναντι στρατόπεδα τώρα και κυρίως στο «αδελφό» MEGA, τελευταία έχει ξαναπέσει στο τραπέζι το σενάριο περί αλλαγών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, παρ' όλο που σέρνει πρώτο το χορό της AGB. Οπως πέρυσι τέτοια εποχή έτσι και φέτος, διαρρέουν οι γνώριμες πλέον φήμες περί απομάκρυνσης της Ολγας Τρέμη και αντικατάστασής της από πιο «φρέσκο» πρόσωπο. Για να δούμε, αυτό που δεν έγινε τελικά τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο, με δεδομένη πλέον την έλευση Χατζηνικολάου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: