Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Παραδόθηκε χωρίς αντίσταση ο 23χρονος Αλβανός


Η μικρή Χριστίνα και ο 23χρονος Αλβανός Μ. Αγιάζι  

Σάββατο 01 Ιουνίου 2013 

Κρυμμένος ανάμεσα σε πυκνές φυλλωσιές, σε μια δύσβατη περιοχή στο Παγγαίο, πάνω από..

τα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι ο 23χρονος Αλβανός, Μάριον Αγιάζι, που αναζητούνταν για την απαγωγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.
Η μικρή Χριστίνα και ο 23χρονος Αλβανός Μ. Αγιάζι Tα ίχνη της ανήλικης είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα, ενώ εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, έξω από στάνη, στην ίδια περιοχή του Παγγαίου.
Οι αστυνομικοί είχαν εγκλωβίσει τον 23χρονο σε μια περιοχή με πυκνή βλάστηση, με τηλεβόα του φώναζαν συνεχώς να παραδοθεί και του επισήμαναν πως η Χριστίνα είναι καλά και παραμένει στην Καβάλα, σε μια προσπάθεια να τον συγκινήσουν για να εμφανιστεί.ΕΘΝΟΣ
Τελικά, χθες το μεσημέρι και όταν ο κλοιός έσφιξε γύρω του ο Μάριον Αγιάζι εντοπίστηκε και συνελήφθη μέσα στα δέντρα σε ένα σημείο όπου δύσκολα φτάνει κανείς. Είχε κουρνιάσει εκεί, ήταν ψύχραιμος και δεν πρόβαλε καμία αντίσταση, ενώ δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον κατέβασαν από το βουνό για να τον μεταφέρουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.
Με τους θείους
Η 13χρονη παραμένει στο νοσοκομείο Καβάλας και ήδη από χθες βρίσκεται στην αγκαλιά δύο θείων της που έφτασαν από την Αθήνα. Από τις εξετάσεις που της έγιναν, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση, δεν έφερε τραύματα, ενώ χθες εξετάστηκε από ψυχολόγους οι οποίοι ανέφεραν στις εκθέσεις τους ότι είναι πολύ καλά στην υγεία της, δεν έχει σοκαριστεί από κάτι και ζητάει επίμονα να δει τον Μάριον.
Το κορίτσι είναι λιγομίλητο, δεν έχει πει πολλά πράγματα, επαναλαμβάνει συνεχώς ότι ακολούθησε τον 23χρονο με τη θέλησή της και ότι τον αγαπάει.
ΜΑΡΙΑ ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: